Yldzalra Benim 15 inde randevum var bebeğim 15+1 günlük olacak acaba ogrenebikirmiyim cinsiyetini özele gidicem siz ne zaman öğrendiniz kesin net belli olurmu acaba özelde net soylerlermi
Yldzalra Askiletotomsu bende 15+1 de gidicem cnm yanlışlıkla 25 yazmışım şimdi fark edip düzelttim inşallah gösterirler bende şuan 13+6 dayım
Yldzalra Klcaysgl ben bazen diyorum erkenmi acaba ama kimiside 12 de 14 de ogreniyirmus olamaz diyorum belki öğrenebilirim bakam inşallah öğrenirim bende
Yldzalra Aysenur2222 özeldemi canım devlettemi bakam inslalah öğrenirim bende ogrenemzsem beklicem artk
Boncuk18 Yldzalra Evet canim özele gittim parmaklarına.kadar saydik ama bacak arasında.bir çıkıntı var dedi kizlardada olabiliyormuş çıkıntı klitoris de olabilir pipide dedi biraz daha büyüsün tekrar bakalım dedi. Çıkıntı görmeseydim kesin kiz derdim dedi
Yldzalra Umutunannesi92 Rabbım sağlıcakla kucağına almasına nasip etsin cnm oglusunu inşallah ozaman bende öğrenebilirim ya
Umutunannesi92 Yldzalra inşallah canım benim darısı başına olsun 🙏🙏ilk seferde çok emin söylemedi doktor haftaya kontrol edelim bir kere daha dedi 13+5 te tekrar baktı %100erkek dedi şimdi 15+3uz 🙏🙏umarım öğrenirsin haberlerini bekliyorum 🌺🌺
karakiz1 Yldzalra Devlette canim 15 haftaliktim soyledi doktorum ama bidaki geldiginde netlesir dedi suan 100 85 kiz diyorum dedi