Seyma_slk Ilk gebeligim erkek olmasini o kadar cok istiyorum ki şuan 7haftalik sizce kiz senesi mi erkek senesi mi
Emedko Seyma_slk herkes bu sene kız senesi diyor ama ne kadar doğru bilemiyorum . Bende daha cinsiyet öğrenmedim.
Princessmami Seyma_slk bence erkek çevremdeki çoğu kişinin erkek bebeği olacak. Ama en önemlisi sağlıklı olması cinsyet iknci planda olmalı canım 😊
beyzanurgcl Seyma_slk 🤨🤨🤨🤨🤨🤨😒😒😒 rabbim cinsiyetten önce sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşllah başka ne denilebilir bu söylenene bilmiyorum 😒😒😒
Seyma_slk beyzanurgcl yanlış anladiniz beni tabiki önceliğim sağlıklı hayırlı afiyetle bir çocuğumun olmasi cinsiyet ayrımcılığı da yapmak değil amacim sadece erkek çocuklarına sanırım biraz fazla düşkünüm
Selincel beyzanurgcl erkek kız ayrımcılığınu bu yorumla ilk sen yapıyorsun canım belki erkek çocuklarının giyimi daha cok hoşuna gidiyordur küçük bebek olarak belki ailesinde erkek azdır … nerden bilebilirsin kız istiyorum dese bişey yok , erkek isteyince ne oluyor erkekde kızda aynı önce siz ayrım yapmayın.
Poyfudukk Erkek senesi diyenler daha çok ama ben kız bebiş bekliyorum Çin takvimi ve NUB teorisine göre de kız çıkmıştı benimki
Fatmapekesen Poyfudukk benim nub da kız harici herseyde erkek cikmisti kismet kız dendi 16 haftalık suan
Sinoooom Seyma_slk erkek senesi diye düşünüyorum 🙈 bende erkek olsun diye çok istedim doğmadan eşime dedim erkek olursa ismini ben vereceğim diye Rabbim gönlüme göre verdi erkek bebeğine hamileyim şükür 😍😍
Seyma_slk Sinoooom Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.. Rabbim benimde gönlümden geçenleri nasip etsin insallah dua edermisin bu cinsiyet ayrimi değil erkek bebege olan ilgi
Selincel Seyma_slk kız isteyince insallah diyorlar erkek istiyorum diyince ne oluyor anlamış değilim rabbim inşallah gönlüne göre verir canım. ❤
Seyma_slk Selincel Selincel cok haklisin canım ayrımcılık degilki bu sadece düşkünüm esim ve ailesi hiç-bir zaman erkek olsun kız olsun demedide hep saglikli hayırlı olmasini istiyorlar kiz müjdesi Allaha erkek müjdesi kula verilirmiş ayrımcılık degil asla yanlis anlaşılmasın seviyorum erkek bebekleri
MirayveAnnesi22 Selincel Bende ilk erkek olmasını çok istiyorum gönlümden o geçiyor inşallah hayırlısıyla 🙈😍🥰 12 haftalığız cumartesi gittim çok hareketliydi taklalar atıyordu bakamadık cinsiyetine
beyzanurgcl Selincel tatlım benim yazdıgım yazıdan bunu çıkarmanı ayrı tebrik ediyorum dicek bişi bulamadım😍 sende sağsalim bebişini doğur inşllah 💕🌼
sendekimsinnn Seyma_slk ben bebeğimin cinsiyetini öğrenene kadar herkeski erkekti bn öğrendikten sonra herkezinki kız olmaya başladı bende anlamadım bebeğimin cinsiyeti erkek bu arada bende kız olmasını çok istiyordum
Askiletotomsu Erkek senesi deyince kimse kız dogurmuyor mu Herkes o yıl erkek mi doguruyor😅 Bende bu cuma ogrencem doktor söyler inşallah 😔 15+2 olcaz cuma