Melekprenses Sakaryadaki hamile anneler toplaşın sohbet edelim.. Neredesiniz Kaç haftalık hamilesiniz Kaçıncı bebeğiniz Hangi doktora gidiyorsunuz
Grenpeopl Melekprenses merhaba bende sakaryadayım serdivanda yaşıyoruz ilk gebeliğim 19 haftalık olduk bugün 🧸
Seyma_ck Melekprenses merhaba Sakarya camilideyim ben de.İlk gebelik 30+1 oldum.Medar İlknur Gezgine takipliydim.Özel muayenehane açınca adatıp Meryem kumbaşlı ya başlamak durumunda kaldım.Ya siz😊
Zehrakaramanoglu6554 Melekprenses merhaba 23 haftalık bizimkisi😍 ilk bebeğimiz bu bilge hastanesine gidiyordum ama artık ordan vazgeçtim hiç beğenmedim ilgi alaka sıfır doktorumu değiştireceğim birinin önerisi ile başka bir doktora gideceğim bu hafta inşallah o doktor yüzünden bir buçuk aydır kontrole gidemedim
Melekprenses Grenpeopl çok güzel 😊 bende Karamandayım 5. Bebeğim 4 oğlum var 7. Haftadayız daha çok yeniyiz.. Adatıp meryem kumbaşlıya gidiyorum
Seyma_ck birmelekannesi0 merhaba ben yakın zamanda Mayıs için fiyat aldım.Sezaryen 5000/normal 5500 dediler fotoğraf çekimi de olan bir paket yapmışlar bu şekil
Melekprenses Seyma_ck bende Karamandayım 5. Bebeğim 4 oğlum var ve 7 haftalık olduk çok şükür bende meryem kumbaşlıya gidiyorum salı günü kontrolümüz var.
Uzay1907 Merhabalar ben de Adapazarındanım, ilk gebeliğim 16.haftam. Medarda Ertan Zan beye gidiyorum çok memnunuz. Allah herkesin sürecini kolay kılsın sağlıkla gelsin bebeklerimiz :)
Seyma_ck Melekprenses Aa yakınmışız😊Oy maşallah 5.geliyo demek.Vallahi ben daha 1.de pes ettim☺️Sağlıkla kavuşun inşallah😇
Melekprenses Seyma_ck 🙊 evet 4 oğlum var birde prensesim olsun diye girdik bu işe hayırlısıyla inşallah canım
Melekprenses Zehrakaramanoglu6554 meryem hanımı tavsiye ederim canım bende buradakilerin tavsiyesiyle başladım memnunum
Ayka-0 Melekprenses ben şuan Ankara dayım Eylül de Sakarya tasıncaz allah kısmet ederse yeni ev almak istiyoruz 3+1 karasu da cok var gözüküyor nereyi önerirsiniz
Uzay1907 Ayka-0 merhaba karasu merkeze çok uzak 1 yıl görevimden dolayı adapazarından gidip geldim, git gel 100km yi geçiyor sakarya ili şartları için uzun ve gereksiz bir yol. Sizin işiniz nerede olacak adapazarı ve serdivan en merkezi ilçeleridir
Seyma_ck Ayka-0 merhaba merkezi ilçeler Adapazarı,Serdivan ama Serdivanda ev fiyatları uçmuş durumda.Düşünürseniz Erenler ilçesi ve yeni stad diye geçen bir muhit var orada çok yeni evler var.Buralarda olursa işi karasudan gelmek zor olur.
Gastronomanne Melekprenses merhaba ☺️ Ben serdivanda oturuyorum 20+2deyim ilk çocuğum reyhan kaplan hafızoğluna gidiyorum ☺️