Deryy ftmnr_ kızım var melina İkinci kızıma Ela Melodi Düşünüyorum valla fazla seçenek bende bulamadım 😅
burcuo ftmnr_ Ben de Begüm, İnci, İdil, Gülce, Beril, Işıl, Ecem, Cemre, Deniz gibi isimleri beğeniyorum. Oğlum olacak, Deniz isminden vazgeçemedim. 😂 Deniz Alp vereceğiz.
Mervehallac Kızım olacak biz Meyra ismine karar verdik anlamına da bakın çok güzel bir isim bence öneririm 😌😇
Ayazmami Fatma-onal ya bende asya duru ikisi olsa olmaz mı diyorum 35 haftadaym hâlâ karar veremedim 🤗
charlottececi ftmnr_ benim de kiz olsa ismi hazirdi. Hem de iki taneler 🤣 ikisi de erkek. 2. Erkek isminde cok zorlandik :) Defne Ela, Azra Nil koyacaktik. Kismet degilmis. Erkeklere tek isim koycam🤣 1 taneyim zor bulduk zaten 🤣
Ikinciyeanne @charlottececi kader arkadaşımsınız.Benimde ilk gebelikte yaren ismine özenmiştim oglum oldu kerem koydum bunda da kiz diye selen ismine ozenmistim buda erkek oldu babamin ismini koyucam yanina modern isim eklerim
charlottececi Ikinciyeanne istememek gerekiyor heralde. Hep kızım olur diye düşünürdüm. İki erkek şok etkisi yarattı ama kabulledim ☺️ Barış ve Bora koyacağız nasipse. Allah böyle nasip etmiş. Sağlıkla kucaklayalım🙏🏻 Başka da çocuk istemem 🤣 o da erkek olursa kaldiramam evde 4 erkek 🤣
Ikinciyeanne @charlottececi bende 3. düşünmüyorum erkek çocuğu zor oluyor Rabbim saglikli hayırlı evlat eylesin