ftmnr_ Kız isim bulmak karar vermek neden bu kadar zor 😑 en güzel yanı gibi görünürken en zor kısmıymış. Erkek olsa Yağız koy Çağan koy Göktuğ, Buğra, Karan, Alp koy geç hepsi güzel kız ismi çok zor çoook 🤭
Fatma-onal ftmnr_ Asya ve duru arasında kaldım ben kız isminde eşim duru istiyor ben Asya tek isim koyucaz aslında kızlarda bir sürü seçenek var erkekte ben bulamıyorum 😅
dudininannesi ftmnr_ Başak Ayla Aylin Gülce Beren Öykü Suna İclal İdil bi sürü isim var bende daha 😂😂😂 Benim de 2 buçuk ay önce bir kızım oldu. Ona 3 ay isim aradık 😂
kckelf123 ftmnr_ kızzz bizde erkek te zorlanıyoruzz halen karar veremedik 😂 Ahsen beren mihra mira bade nil ada çok güzel isimler var kız olsa mihra koyacaktık misal erkek isimleri fikir bekliyorum kızlar 😚
Ikinciyeanne Benimde kiz olsa ismi hazirdi kiz daha kolay bence selen duru nil inci bi sürü kibar narin isim var
Aselsevde Ikinciyeanne aynen ya kız ismi zor diyenleri hiç anlamiyrm birsuru seçenek var erkek ismi bence seçenek olarak az
Ayazmami Fatma-onal ya bende asya duru ikisi olsa olmaz mı diyorum 35 haftadaym hâlâ karar veremedim 🤗
ikinciyegebe25 kckelf123 ben de kızıma Mercan koydum,oğluma isim bulmak daha zor oldu doğuma 1 ay kala netleşti,Teoman koyacağım
Limonzeytin Dün cinsyt için doktorum kız dedi inşallah değişmez tabiki isimler hazırdı kız olursa eliz ada erkek olursa ediz ata koyacaktık. Zor değilde içinzden ne geçiyosa onu koyun çok araştırıp irdelemeden 😊😊
nesenese Erkek ismi bulmak inan daha zor ☺️ oğlumun adı Hüseyin ikinciye hamileyim kız dedi doktor nasip olursa Hümeyra düşünüyoruz 🤗
Biroglanannesiii ftmnr_ Doğru diyorsun bizde 3 kere değiştirdik en son bitti karar verdik Neva olucak inşallah 😂🙏
dnz_dnz Ben de böyle düşünüyorum. Erkek olsa sevdiğimiz üç isim var birini koyardık. Kız isimleri hep aynı, herkes aynı isimleri koyuyor. Okulunda onlarca adaşı olacak bu popüler isimlerden koyarsak. Bakmadığım yer kalmadı tam olarak içime sinen bir isim bulamadım ben de 😩
26isl Bizde 25. Haftamızdayız hala kızımıza isim bulamadık 😅 İsim konusu her iki cinsiyettede zormuş anlaşılan 😌
Baydemirhilal Bizde Asel Deniz dusunuyoruz asel i ben denizi babasi istiyor ikimizinde istegi olsun diyor benim Asel Neva da hosuma gidiyor bakalim dogana kadar belli olur