alparslanin_annesi Dugmeninaaannesiii bağırsak gaz problemleri sen yok sanıyorsun da oluyir ama malesef ve sonrasında geçiyor
2096 Mom727373 bende zayıfım 46 hamile kaldım şu an 53 ama karnım normal her zamanki gibi çıkmayınca merak ediyo benin ilk bide
Mom727373 2096 7 kilo almışsınız bu çok iyi. Daha da alırsınız bebeğin hızlıca büyüdüğü dönemler geliyor. Benim kilo hızım da son haftalarda arttı. 30. Haftaya bir gün kaldı benim. Ben de sizin haftalarda benzer kilo almıştım. Hatta daha az sanıyorum. Bebeğinizin haftası ile uyumlu olup olmadığı önemli.
Askiletotomsu 2096 yani ben 8 haftaliktan beri karnım var diye biliyorum burayada soruyordum bu karın mi şişlik mi diye Gazim coktu o ara. Gaz şişliği dendi Neyse şuan 14+4 um Bayağı gebelik gobegim var 🤭
2096 Mom727373 haftasından normalde 2 hafta önce gidiyo adetime göre baz alındı ama problem değil dediler bı iki hafta önden gitmesi bebeğin hızla geliştiği goateriyomus
Mom727373 2096 Benimde 26sinda iki hafta önden gidiyordu. Şimdi uyumlu. İki haftaya kadar önden ya da arkadan gitmesi tehlikeli değil. Ama önlem almakta fayda var. Benim doktorum diyet ve egzersiz önerdi. Buarada iki hafta önden olması bebeğin butunen iki hafta önden geliştiği göstermiyormud bizde önce öyle sandık. Sadece fiziksel büyüme o. Ben iki hafta önden gittiğini öğrendikten sonra bir saatlik günlük yürüyüş ve Karatay diyetine başladım. Çok iyi geldi bana da bebeğe de.
2096 Mom727373 valla bilmiyorum canım ben zaten çocuğu okula goturdumdwn hergun yürüyorum en az yirmi dakka yani
ikicocuklubiranne Dugmeninaaannesiii ilk zamanlar bağırsak problemi oluyor ama karnınız hızlı çıktıysa genelde büyümesi de hızlı oluyor. İlk gebeliğimde üçüncü ayımda karnım vardı ☺️
Dugmeninaaannesiii ikicocuklubiranne benimde şuan yine de tuhaf oluyo birde sürekli kilomla dalga geçen bi kayınvalidem olunca sinir bozucu oluyo
BusrAras- 2096 Ondada karnım cok gec cıktı benim karnım küçük oluyor hamile oldugum pek belli olmuyor 😊