Efsun16 Gorkeminannesi Evet doğru tek bir dr a inanmamak lazım ultrasonlar arasındada fark oluyor mutlaka iyi yapmışsınız
bebislerimi_buyutuyorum Efsun16 merhaba son kontrol vakti doktor 4.145 dedi doğduğunda da o kadardı 👑💖🐣
Efsun16 bebislerimi_buyutuyorum maşallah hem doğru tahmin hem de çok güzelmiş kilosu da Allah sağlık sıhhat versin inşallah
Efsun16 Meowduman sağlıklı olsunda inşallah daha zayıf olunca sadece biraz giydirmesi zor oluyor ama bazı bebekler zayıf doğup hızlı kilo alıyorlar benim kuzeniminde 2500 dogdu sonra hemen toparladı .
Efsun16 Bana da dr %10 yanılma payı olur dedi dün 3,5 kg dedi çarşamba sabahı doğum olacak kilosu ne kadar olacak merak ediyorum bakalım az kaldı. Allah hepimize güzel doğumlar, sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.
Kumsallina95 Efsun16 3.167 demişti 3010 gram doğdu birde iri bebek diyordu garibim minyon bişey ya bı lokma minnacık ben şok oldum vala 😳
Efsun16 Kumsallina95 Sağlıklı olsunda çabuk toparlar inşallah kaderi bahtı güzel olsun yavrularımızın🙏
Deletedmom727271 Ferhada herşeyi yedim. Sakatat, çiğ et ve az pişmiş ürünler ve zararlı yiyecekler harici canımın istediği herşeyi yedim. Özellikle bulgur pilavı yiyin benim oğlum o zaman iki üç haftada 1 kilo almıştı doktorum şaşırmıştı ne yedin diye tahminimce bulgur pilavından o aralar çok aşerip yemiştim 😂
Deletedmom727271 Ferhada şansa bak 😂 olsun kilo inanın hiç önemli değil aslında haftasına göre kilosu yerinde olsun ve sağlıklı olsun yeterli.. Doğduktan sonra zaten kilo alıp büyüyorlar 😍