Han_dan Bende sizin gibiydim 4 kilo vermiştim kusmaktan ama çok şükür 13. Haftadan sonra azaldı 14. Haftada bitti inşallah sizinde olur
Tazeanne0134 Fatma-onal ben ilk gebeliğim de öyleydim tuvalete zorda kalmadıktan sonra gitmezdim ama bu hamileliğim daha iyiydi oğlumun hamileliğine göre iyi ki de öyle oldu yoksa halim haraptı
fatmakoken1_ Fatma-onal canım ben 9 haftama kadar bişey yoktu sonra 10 haftamda başladı sonra kesildi şuan ara ara oluyor ama geçmiyor diye biliyorum doktoruma sorduğunda çok sık olmuyorsa ilaç kullanma dedi o yüzden kullanmıyorum bende
Tazeanne0134 Fatma-onal kiz zaten insanlar ilk hamileliğin de 2.'yi planlamıyor 😂 oglum suan 25 aylık kızım doğduğu zaman 29 aylık olacak inşallah bende ilk hamileliğim de 2.çocuğu düşünmüyordum zaten tek düşünce sağlıkla dünya ya gelmesi oluyor
Grayworldinsideme 19.haftama girdim. Aslında 16 da bulantım geçmişti ama 3 4 gündür tekrar bulantım oluyor ama garip bişekilde 16.00 dan sonra. Akşam yemeği yiyemiyorum bikaç gündür yine
Grayworldinsideme Fatma-onal yok görüşmedim işte. Dediğim gibi 3 4 gündür başladı. Benim normalde de bulantım o saatlerde daha şiddetli oluyordu.Ama geçmişken tekrar niye başladı onu hiç anlamadım
Fatma-onal Grayworldinsideme belki yediğiniz bir şey dokunmuştur öyle düşünmeye çalışın tekrarlamaz umarım
Fatma-onal Tazeanne0134 hahah ben bir taraftan kusuyorum bir taraftan 2. Yok diye bağırıyorum Allah nasip ederse yapacak bir şey yok 🤦🏼♀️🤷♀️
Fatma-onal Durunbigeldim zoferi günde bir tane kullanıyorum kötü olduğum zamanlarda hiç düzenli kullanmadım
Nese86 Fatma-onal ben şu an 13+3teyim hala bulantı kusma koku hassasiyeti devam ediyor.Bazi günler iyi gibi oluyor ama bıktım artık inaninki.Cok zor geçiyor hamileligim inş geçerde bir iki haftaya kurtulurum.Oglumda hamileyken 20.haftaya kdr surdu
Fatma-onal Nese86 ben çalışıyorum 1 ay heyet aldım ama bitecek o bitene kadar geçmesi lazım benimde 🤦🏼♀️
Eylul11 Nese86 Burun klipsi kullanın benimde kokulara karşı hassasiyetim var böylelikle hiç bir koku duymuyorum rahatlıkla yemek yiyorum artık .