Deletedmom_7 Benim gibi eylül de doğum yapacak eylül anneleri var mı çok istedim yaza denk getirmeyi ama olmadı 😄
FSCMK Deletedmom_7 22 Eylül tahmini doğum 11+2 haftalığız bizde bende sevindim eylüle gelmesine kızımı da aynı şekilde doğurdum ve kışın evde büyüyorlar biryere gitmiyoruz yaza kadar da kocaman oluyorlar beraber düğünlere felan gidiyoruz 😂
Dilish Deletedmom_7 Benim de eylül 21 gösteriyor. 11+4 haftalık. Sezeryan olduğu için o zamana kadar doğmuş olur. Kanama alanım var inşallah doğduğu zamanlarını görürüm.
HaticeElmas FSCMK benmde son gün 21 eylül sezeryan olacam dha erken alabilir de ama bnde çok eylül aynda istedim hem ben 20 eylülde doğdm hemde ilk kızımın adı eylül 😍
Merveberill Cicili123 11+3 te kontrolüm vardı doktorum bi çıkıntı var gibi erkek olabilir ama daha çok erken cinsiyet için dedi canım 🥰
Cicili123 Merveberill benimde 11+6 da kontrolüm vardı erkeğe benzetti ama bazen klitorisle karışıyor dedi bi hafta sonra tekrar gideceğim ☺️
Merveberill Cicili123 burda çok okudum önce erkek sonra kız denilenleri ama tek isteğim sağlıkla doğup kucağımıza almamız tabi cinsiyet çok önemli değil 🥰
Cicili123 Merveberill sağlıkla doğsunlar inşallah cinsiyet önemli değil tabi , ama merak ediyor insan baya heyecanlı bi an oluyor 😍
Deletedmom_7 Feyza-nur bir de İzmirde yaşıyorum burası yazın çok sıcak böyle düşününce hak verdim şimdi.
Cansuu01 Ben de 11+3 üm 23 Eylül kısmetse inşallah :) önümüzdeki cuma doktora gidicez belki cinsiyetle ilgili tahmin yapar :)
elifnur80 Deletedmom_7 Merhaba ben 13+1 den selamlar.. Tahmini doğum 10 Eylül ben çok istedim eylüle denk gelsin diye 🤗kocamın doğum günü de Eylül de evlilik yıl dönümümüzde Eylül de inşallah bebegimiz de Eylül de olur sağlıkla kucağınimiza alıriz hepimiz inşallah 🙏
Hatice1n23 Merhaba ben gecen hafta ilk defa bebegin kalp atısı nı duydum bu hafta tekrar merak edip tekrar hastaneye gidip kalp atışını duydum 2 hafta üst üste kalp atışı duymak zararlı mı
asosyalbiri Deletedmom_7 antep urfa tarafındayım yazın burası 44-45 derece oluyor iyi ki yaza denk gelmedim😂 kışın mis gibi büyür evde
Fatma4495 11+6 bizimde 10-20 Eylül arası doğmuş olur heralde inşallah ,40 haftayı beklemez gibi geliyor bana 😂
ebrulegarci Deletedmom_7 bende Haziran veya Mart istiyordum doğurmayı düğünümü Eylül’de istedim doğumum 25 Eylül’de 😃🤭