Leylasiva21 As18180 valla genleri bilmiyorum ben talesemi hastasıyım sürekli serum gibi kan alıyorum o yüzden pıhtılaşma yüzden yüksek dedi doktor hamile olduğumu öğrendim günden beri kan sulandirici iğne kullanıyorum doğuma kadar devam edecem
Leylasiva21 Hacermasal ne güzel ben yarın tam 29 haftalık olacam inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Esraakacar Valla bkılmadı mervekss bakılmadı sadece utrosonla bktı 2 asılıyım aslnda ama ck fzla oldugu ıcn 35 hftamı bklıo doktorum dogumu gerceklestırıcek 2 hfta snra bebegımde kılo kaybı basladıgı ıcın
mervekss Hacermasal iğne kullanmadıgınız için düsmüs olabilir mi? cok gecmis olsun genetik miydi faktör
Hacermasal mervekss evet kan sulandırıcı kullanmadığım için düşmüş dedi doktorlar bilmiyorum genetik analizi vermedim hiç
mirage333 mervekss evet 2 tane biontech vardı tam hatirlamiyorum degeri. Doktor çok yuksek degil demisti. Oyuzden uzun sure kullanmana gerek yok dedi.
Hazalkaralar mervekss 2 doz biontech vardı d-dimer a bakılmadı çünkü kan testi yapılmadı sadece sürüntü alındı delta varyantlı pozitiftim
Nesrincente mervekss suyum sınırda oldugu İcin vermişti doktor sezeryan sonrası da vuruldum 1 hafta oksapar
mervekss Esraakacar genellikle d-dimer crp takibi cok onemli deniyor covid sonrası doktorunuza danısın derim ..