Halime0638 mervekss sezaryen sonrası pıhtı atmasın diye kullandim 10 gün ne igrenc 10 gündü anlatamam 😫😆
Leylasiva21 mervekss iki kez düşük yaptım genetik testi yaptım kan pıhtılaşma çıktı şimdi 28+5 haftalık hamileyim 4 haftaliktan beri her gün igne kullanıyorum doğuma kadar devam edecem
burcuacrr mervekss covid olduğumda başlamıştım hala.kullaniyorum. öncesinde kaybım olduğu için ecopirin içiyordum covid olunca igneye döndüm. Doguma kadar devam.
Esraakacar Suan 20 ıncı vurucm ve ne kadar kullancagım bellı deqıl covıd gecırdım bebegımın kan akısında hızlanma var ondan kullanıyorum
balperisi_71 Halime0638 mrb bunu nerden anladılar da verdiler pıhtı atmasinin sebebi nedir yani neye dayanarak böyle dediler
iki_melek_annesi mervekss 35 haftalık hamileyim, ilk haftalar da başladık iğneye, benim iki düşüğüm vardı tedbir amaçlı başlattı doktorum doğuma kadar da vuracam
Htc123yy Covid sebebiyle 6 adet kullandım bi kutuyu bile bitirmedim, semptomlarım bitince iğneyide bıraktım
Leylasiva21 Hacermasal ne güzel ben yarın tam 29 haftalık olacam inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
mervekss Hacermasal iğne kullanmadıgınız için düsmüs olabilir mi? cok gecmis olsun genetik miydi faktör
mirage333 mervekss tüp bebek olduğu için 12. Haftaya kadar kullandım. Sonrasinda covid olunca 2 hafta daha kullandım.