Oznurack1 Nurkarahan haklısın canım ayva çekirdeğini yarım çay bardağına koyup ağzını kapatıp 1 gün bekletirsen o jel gibi oluyor oda çok faydalıymış arkadaşlarım çok faydasını görmüş eğer çatladıysa göğüslerin bi dene 🙏🏻
Oznurack1 Nurkarahan bi de bi merhem varmış eczanede çocuk emebiliyormuş onu ucuna sürünce kesin almışsındır sen zaten de böyle şeylerden şifa bulamazsın belki herkesin vücudu farklı. Sezaryenden sonra ne zaman sütün geldi
Nurkarahan Oznurack1 canım daha bu gece geldi benim ama 4 güne kadar gelmemesi normal dedi doktor aklında bulunsun
Oznurack1 Nurkarahan kimi diyor ki hemen geldi kimi diyor ki ⅔ günde geldi yine de dün mama alıp koydum valize olur ya gece falan olur daha dönmemiş olur bebek sezaryen olursam diye
Nurkarahan Oznurack1 tabiki canım benim koy ben almamıştım çok pişman oldum hemşireler verdi hastanede, ertesi gün eşim gidip aldı hemen
CerenArslan1 Nurkarahan bizde 39 olduk ne gelen var ne giden çok seviyorlar içeriyi yemek bedava içmek bedava anne beni bir salın diyorlar herhalde hahaha😅
Nurkarahan Aycan051415 açıp ertesi güne doğurdum vallahi kızlar 😂😂 suan koynumda mis kokulum en sağlıklısı ve kolayıyla sizlere de nasip olsun