guzelbebegimmmmm Mineccee 37. Haftada bana da aynısı olmuştu. 5dkda bir sancı giriyordu. Meğerse çok yorulduğum için bünyem error vermiş. Sonra kesilmişti ağrılar. Hala da yok
Mineccee guzelbebegimmmmm gelmeye hiç niyetleri yok bu bebişler çok nazlı çıktı.çok şiddetliydi nasıl kesildi anlamadım
Aycan051415 Mineccee düzenli mi sandın kaç dakikada bir geliyo canım bi sıcak su tut beline filan rahatlatır biraz
Mineccee Aycan051415 ilk düzensizdi sonra baya aralık kısaldı ama sonra durdu şimdi sadece hafif çatı ağrım var ara ara
Zehra9616 Mineccee duzenliyse sancilarin suyun veya nisanin gelmesine gerek yok cnm git en azindan nst cektir bebegin kalp atislarina gore yonlendirir onlar seni
Prensesannesiii03 guzelbebegimmmmm suniden çok korkuyorum kendi sancımla doğurmak istiyorum yapmadığım şeyde kalmadı ama gelmeyince gelmiyor 🤷🏻♀️
Mineccee guzelbebegimmmmm 40 dolunca her şey yolundaysa 1 hafta daha bekleriz demişti doktorum banaolmazsa suniyle başlatacak
guzelbebegimmmmm Prensesannesiii03 ben de sezaryenden korkuyorum 😞 sezaryen olmaktansa suniye dayanırım diyorum
Zehra9616 Mineccee baktirdinmi cnm nst cektir kalp atislarina gore hareket eder doktorlar cunki kasiliyosa bebek
Cotanakk Mineccee bana da böyle dedi doktorum sizin açılmanız var mıydı hiç? Ya da kanala inmiş mi bebeğiniz?
Mineccee Cotanakk evet 37 den beri kanalda çok güzel yerleşmiş dedi 38 de 1 cm açıklığım vardı sizin var mı açılmanız
Cotanakk Mineccee ben en son 3 gün önce gittim doktora hiç açılmam yoktu muhtemelen hala yoktur kanala da tam inmemişti
Cotanakk Mineccee ilk gebeliğim kendi sancım gelsin istiyorum suni sancıdan biraz korkuyorum açılma olmazsa diye şuan hiç yok çünkü :(