esmerbomba Bayraktar123 ilk 3 ay tiskindim sonrasında günde 2 yi geçmemek üzere kullanıyorum34+2 haftalıgim şuan ve o kdr çok üzgünüm ki kullandığım için bebeğime bunu yaptığım için kendimden nefret ediyorum 😔😔😔
Meri3220 Bayraktar123 ahajaj hayatından hiç sigara içmeyip 3.gebeliğinde sigara aşerip başlayanı duyduysam seninki çok çok normal 😅
Zehraspl Bayraktar123 valla ilk aylarda tiksindim icemedim suanda 38+5 im arada esim icerken canim istiyo ama içmiyorum cunku olesenta yaslanmasina sebep oluyomus ve bebegi riske atiyomus artik dogumdan sonra icerim diyorum esime🤣 o da he he icen diyo ama galiba geri baslarim dogumdan bi sure sonra
MelekEzgi Bayraktar123 ben hamile kalmadan önce bırakmıştım sigarayı. 36. haftadayım evde otururken canım istiyor ama annem ya da kayınvalidem içip yanıma gelsin ya da sokakta kokusunu duyayım, oturduğum yerde saçıma falan sinsin tiksiniyorum o zaman. Garip bi istek içerisindeyim 🤣
13-rayne-06 Maalesef bende 9 haftalığım ama tamamen bırakamadım günde 1-2 tane vicdan azabı çekiyorum 😪😪😪😪
minigiminannesi03 Selda0835 Amin inşallah bende içiyorum bırakmak istiyorum tiksinme istiyorum ama oluyor 😭😭
Bayraktar123 esmerbomba yok canım ben 5. Haftam ile 38 arası hiç kullanmadim şuan günde 2 yada 3 tane içiyorum
Bayraktar123 esmerbomba tiksinmedim aksine rüyalarıma kadar giriyordu ama kendimi hep şu şekilde durdurdum o kadar bebek isteyen kişiler var rabbim bana istedim ve bir emanet gönderdi ben kendi elimle bile isteye zarar veremem diye düşündüm ama bu sırada sinir krizleri geçirdim eşimle hep kavga ediyordum strese sokuyordu beni sonradan alıştım ama 39 a girdim kendimi durduramıyorum allahm beni ve çocuğumu korusun inşallah
Serife_1503 Ben 6 haftalık hamileyim bi süre önce bi ameliyat geçirdim rahmimde perde vardı doktorum senin bi öykün olduğu için hep riskin var sigara kesinlikle içmiceksin dedi ama ben dayanamıyorum ağzım falan hep yara oldu 1-2 tane içiyorum çok kötü oluyorum
Limonzeytin 15.5 haftalğm hala tam bırakabilmş değilm. Kendime çok sinir oluyorum kötü bişey yapıyorm ama lanet şeyden kurtulamıyorum 😔