hilaldmr Merveozcelikcckl siz bi doktora gidin , onlar duruma göre sizi belki eve yollar sabah gelin dye , bu şüpheyle durulmaz bişey olursa dye 🤗kolay dogumlar inşallah
Tase Merveozcelikcckl hadi allah ysrdimcin olsun kolay gecer insallah dogum baslamadan bol bol dinlen
DuyguAlkan ppapatyaa tam aksi doktora kolay Doğum için egzersiz ne yapayım dedim bol bol yürü ve ilişki dedi. Kaldı ki 37.haftaya kadar yasaktı bana.
Babyboy24 Merveozcelikcckl o zaman endişe etme hayırlısı olur inşallah okuruz artık iki güne doğum hikayeni
Esmiram_ Merveozcelikcckl doğumun başlamış olabilir ya da acilman ölmüştür da hemen ılık bi dus al eşinin yardımı ile ve hastaneye git 😊 korkma Rabbim yardımcın olsun dualrmdasn😊
tomurcukannesi ppapatyaa internette yazılan makalelerde de doktorların vidyolarında da hep son zamanlarda ilişki, doğumu kolaylaştırır yazıyor. Benim doktorumda son ana kadar yapabilirsin sorun yok dedi. Neden riskli olsun ki zaten? Açılmayı kolaylaştırıyo
Merveozcelikcckl Ikizannesi2018 yarım saate gideceğim canım suyum gelmiyor artık biraz daha ağrım artsın birde Meryem ana otunu suya koydum azıcık şişsin eziyet çekmeyeyim orda😁
Merveozcelikcckl Esmiram_ allah razı olsun güzel kalpli insan duşumu aldım şükür namazını kıldım Meryem ana otunuda suya koydum birazdan da hastaneye gideceğim inşallah
Ikizannesi2018 Merveozcelikcckl tmm.. Rabbim bir nefeste kurtarsin insallah ❤️ Sag salim kucagina almayi nasip etsin ❤️
Nidanurfirat Ay çok heycanlı 😂😂 darısı benim başıma diyeyim bende senin gibi artık kolay doğumlar inşallah fazla bekletmez bıdık 😂