Nravc Sacidenur galiba bende aşırı merak ediyorum birde sancılı bir dönemim oluyor benim acaba öyle devam edecek mi bilmiyorum
Nravc alcang teşekkür ederim inşallah düzensiz olmaz normalde de 30 35 güne bir adet oluyordum oda beni çok zorluyordu
gamzekubra Nravc ben emziriyordum 40 bitti kanam kesildi bi hafta sonra adet gibi kanama oldu sonra ayda bir oldu😀😀 şimdi ikinci çocuğum doğacak allah izin verirse bunda nasıl olur bilmiyorum her doğumda farklı oluyor canım
Nravc gamzekubra öyle mi ben ölü doğum yaptım o yüzden sormak istedim birde korunmam lazım bir iki sene sezeryan olduğum için hamile kalırsam haberim olmaz diye korkuyorum
BusrAras- Nravc Soktorum baya lohusalıktan sonra cok dikkat et yumurtalıkların cok hızlı calısıyor cok cabuk hamile kalırsın demişti ve bebegi ⅔ aylıkken hamile kalan cok duydum
elifnur80 Nravc kırkım çıktıktan 4 ay sonra ilk adetini oldum herkeste farklılık gösterebiliyor geçmiş olsun
elifnur80 hemsiree bence emzirip emzirmemekle alakası yok bende emziriyordum 2 yaşına kadar emdi hatta kızım kırkım çıktıktan 4 ay sonra ilk adetimi oldum ben.
Arashsn Nravc benim 40 im.cikana kadar sürekli ara kanamalairm oldu yoğun bi şekilde kirkim çıktıktan hemen sinra da yine kanamam oldu
Nravc Minammm benim ki ilk üç hafta sürdü üçüncü haftanın sonunda tekrar yoğun bir şekilde devam etti toplam 35 gün sürdü canım
gamzekubra Nravc başın sağolsun canım çok üzüldüm allah sabır versin. Doğum kontrolü hapı kullanmaya başla yinede doktor onayı ile