Nravc Anneler benim bugün kırkım çıktı. sezeryandan ne kadar sonra adet oldunuz. ( not: emzirmiyorum)
BusrAras- Nravc lohusalıgım biter bitmez adet oldum doktor cok erken oldugumu söyledi hatta cok dikkatli ol hamile kalırsın falan demişti ama bir Yıla kadar görmeyenler oluyor
Aslaninannesi01 Nravc emziryrm 4 ay sonra oldum ama düzenli değil ara kanamalar faln oluyor arada çok kısa şekilde
Mery103 @Nravc Bu herkese göre farklı ben mesela kirkimin içinde olmuştum sonra da hep düzenli devam etti
elifnur80 hemsiree bence emzirip emzirmemekle alakası yok bende emziriyordum 2 yaşına kadar emdi hatta kızım kırkım çıktıktan 4 ay sonra ilk adetimi oldum ben.
Nravc BusrAras- gerçekten hamilelik yüksek mi oluyor bu dönemlerde hamile kalmamam lazım elimden geldiğince korunuyoruz ama içimde hep bir şüphe var
Bebetoveannesi Nravc kırk gün sürmeden kanamam bitti benim bebeğin kırkı çıktıktan bir hafta sonrada adet oldum
alcang Nravc 2 sezaryenim de de 40 günün içinde düzenli adet olmaya başladım. Yani şöyle lohusa kanamam 14-15 gün sürdü bitti sonra düzenli bi şekilde adet olmaya başladım
Nravc alcang bende öyle oldum ilk iki hafta oldum üçüncü hafta bitti üçüncü haftanın sonunda tekrar oldum aşırı derece de iki hafta sürdü ama kanamam adetim bir hafta sürer normalde
Bebetoveannesi Nravc bu arada 26 ay boyunca da emzirdim ki ne emzirmek çok düşkündü kızım ona rağmen adet döngümü etkilemedi
Sacidenur Lohusa kanamam 50 gün kadar sürmüştü diğer ayda adet olmuştum Hemen herkesinki çok farklı galiba
Nravc Sacidenur galiba bende aşırı merak ediyorum birde sancılı bir dönemim oluyor benim acaba öyle devam edecek mi bilmiyorum
MinnieMouse Nravc 7 ay emzirdim 4. Ayımda adet oldum canım emzirmeyle ilgisi yok. Doğumdan sonra vücudun toparlanması düzene girmesi 2 yıla kadar uzayabilir
BusrAras- Nravc Soktorum baya lohusalıktan sonra cok dikkat et yumurtalıkların cok hızlı calısıyor cok cabuk hamile kalırsın demişti ve bebegi ⅔ aylıkken hamile kalan cok duydum