Beneğimin kalbinde parlaklık görüldü
Mervealparslan23 ense kalınlık kaç canm baktiimi
Evinru sol taraftaydı parlaklık
Evinru ense kalınlığı normal dedi kaç olduğunu bilmiyorum ama normal dedi burun kemiği filan
Mervealparslan23 banada parlaklk var dedi ama arstryom buradaki herkzde geçmiş ins bzmde geçer kacnci hafdada girdiniz ultrason a
Evinru 21+4 de şuan 22 haftalık olduk korkuyorum ben
- Düzenlendi
Mervealparslan23 Benim ikili testim düşük risk cikti ve ayrintili ultrasyonda da sadece sol kalbinde mm’ları küçük parlaklik göründü. Baska ek bulgu yoktu. Doktorum ileri tetkik görmedi. Haftaya inşallah kontrolüm var ve bende çok dua ediyorum inşallah geçmiştir diye. Kalbini ferah tut bebege yansımasın güzel Anne♥️🙏
Evinru ben çok araştırdım yüz kişiye sordum yüz kişide geçiyor dedi başına gelen hepsi geçiyor dedi bu durumu yaşayıp kötü sonuç alan kimse yok tabi allahtan başka kimse bilemez ne olduğunu ama bu sadece bi ultrason bulgusu kalpte bi anormallik yoksa başka bi belirti olarak bişey olmaz heralde
Detaylı ulturason testi için acaba doktor mu yönlendiriyor yoksa isteyen herkes yaptırabiliyor mu acaba merak ediyorum
__brna__ ben çok üzüldüm vallahi araştırmaktan sormaktan artık perişan oldum 😢 rabbim şafi ismiyle şifa versin küçük yavrularımız kalplerine 😞
Mervealparslan23 Bence içinizi ferah tutun bende çok endişeliydim ama Allah’ın izniyle bol dua ile can sıkıcı bir şey olmaz inşallah
Zeyzen doktor yönlendiriyor isteyen yaptırıyo
Zeyzen amin inşallah canım 😞
- Düzenlendi
Mervealparslan23 Suan zaten seni kendime benzettigim için kendini yorma dedim. Şuan 33 haftaligim. Bende ilk ögrendigimde şoka girdim. Asiri arastirdim bilgilendim. Sonra dedimki ben ne kadar arastirisan arastirayim Allahin dedigi olur. Duani eksik etme ve kendini yipratma🙏 Aminn insallah🙏 insallah sonuclandiginda bende mutlaka sana yazar bilgilendiririm
Mervealparslan23 aynı durumu ben de yaşadım. Perinatolojiye kadar gittim ama çok şükür geçti. Zaten ilk gördüğü zaman doktor da söylemişti tek başına parlaklık görülmesi bir sıkıntı olduğu anlamına gelmez ama için rahat etsin istersen Perinatolojiye git demişti. Şimdi 35.haftamız çok şükür görünmüyo parlaklık falan
Banada kalbin sol tarafında hafif bi parlaklık görünüyor dedi doktor detaylı ultrasonda bunu araştırmaya kalkarsan down sendromu diyen çok olur ama tek başına bi anlam ifade etmez genelde asya kökenli bebeklerde çok görünüyor dedi bu haftaki kontrolümde kendi doktorumda kaybolmuş gibi görünüyor takip ederiz yine dedi çok şükür.
__brna__ Amin canım cümlemizi sağ salim yavrularımıza kavuştursun Rabbim. Çok stres yaptım ilk duyunca çokta ağladım seni çok iyi anlayabiliyorum ama hiç korkma. Hem sonra şöyle düşündüm ben her şey Rabbimden, ondan gelen başımızın üstüne. Biz bugün sağlam insanız hamdolsun ama yarın ne olacağımız belli mi? Sen de içini ferah tut inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu 🥰🥰
__brna__ doğru söylüyorsun valla 🥲