• Sağlık
  • Beneğimin kalbinde parlaklık görüldü

İkili tarama testlerini yapmadım detaylı ultrasonda kalbinde parlaklık görüldü. Bununla beraber herhangi bi bulgu yok. Sadece parlaklık var dedi çok korkuyorum başına gelen oldumu.

Mervealparslan23 sadece parlaklık olmasını doktorlar çok önemsemiyor belli bir hafta sonra geçme ihtimali yüksek olduğu için, herhangi başka bir bulgu yoksa içinizi rahat tutun doktorunuz size gerekli bilgiyi vermiştir muhakkak 🌸

GamzeDurmus ikili tarama testlerini yaptırmadığım için bişey diyemem dedi. Başka bi bulgu yok gayet normal dedi sadece kalbinde parlaklık görünüyormuş buda down sendromu riski taşıyor olabilirmiş geçer filan bişey demedi ama

Mervealparslan23
        Bende ikili tarama testi yaptırmadım kesin bir sonuç vermediği ve sonucu ne olursa olsun bizim düşüncemizi etkilemeyeceği için. Aynı parlaklık bizdede görülmüştü şuan 36.haftadayız kayboldu o parlaklık. Doktorumuz tek başına bi anlam ifade etmediğini söylemişti lütfen içinizi rahat tutun ☺️

hemsiree herşey normal götünüyordu detaylıya girmeyi tercih ettm orda herşey belli oluyomuş zaten riskli çıkıca ikili tarama testinde detaylı ultrason öneriyorlar aynı şey bende hepsini beraber yaptırmak istedim herşeyi gayet sağlıklı çok şükür sadece kalbinde parlaklık var kalbinde herhangi bi sorunda yok bi parlaklık var sadece buda bi ultrason bulgusuymuş kalple alakası olmayan bişeymiş ama down sendromlularda da görülüyormuş bu bulgu

Mervealparslan23 Benim ikili testim düşük risk cikti ve ayrintili ultrasyonda da sadece sol kalbinde mm’ları küçük parlaklik göründü. Baska ek bulgu yoktu. Doktorum ileri tetkik görmedi. Haftaya inşallah kontrolüm var ve bende çok dua ediyorum inşallah geçmiştir diye. Kalbini ferah tut bebege yansımasın güzel Anne♥️🙏

Evinru ben çok araştırdım yüz kişiye sordum yüz kişide geçiyor dedi başına gelen hepsi geçiyor dedi bu durumu yaşayıp kötü sonuç alan kimse yok tabi allahtan başka kimse bilemez ne olduğunu ama bu sadece bi ultrason bulgusu kalpte bi anormallik yoksa başka bi belirti olarak bişey olmaz heralde

Detaylı ulturason testi için acaba doktor mu yönlendiriyor yoksa isteyen herkes yaptırabiliyor mu acaba merak ediyorum

__brna__ ben çok üzüldüm vallahi araştırmaktan sormaktan artık perişan oldum 😢 rabbim şafi ismiyle şifa versin küçük yavrularımız kalplerine 😞