Smymn dermus esimin izlemesini çok isterdim birde iyi bı yere yaptırdık maalesef alamıyoruz dediler 😔
elifsk03 dermus Evet bizim de doktorumuz 2 kişiyi önerdi aldık fiyat birisi 900 tl demiş ötekisi de 1200 tl Başakşehir çam sakuradan randevu alabilirsek orda yaptırmayı düşünüyoruz
Zeynep1987 Sinan Tan hocama gittim Ankara’da 600 TL fakat çok.memnun kaldım 1 saat baktı ve herşeyi detaylı bir şekilde anlattı.
Pyrz_07 mydeno13 detaylı ultrason çok önemli bişe organ taraması yapıyor bende normal muayeneyi orda oluyordum ama ultrason cihazları hiç iyi değil doktorum medstara geçince sevindim açıkcası bebeğimi daha net görebilcem
mydeno13 Pyrz_07 doktorunuz Murat doruk mu ayrıntılı ultrason da Peki kaç dakika durdunuz benim doktorum Fatih hoca çok iyi Allah razı olsun ondan
Pyrz_07 mydeno13 doktorum Murat doruk ama detaylıya daha gitmedim başka bi yerde yaptırıcam detaylıyı kadın doğumcu değil radyoloji uzmanı yapıyor
Kubraa5353 Ben prof dr Recep has’a muayene oldum. Alanının en iyisiymiş. Epey de araştırdım. 1250 tl ye gittim ama benden sonra zam gelmiş sanırım 1500 olmuş.
Mikmikbuk Battaniyeli Erbil çakar’ın özel muayenenesinde 0 (216) 316 43 43 Ümraniye santralin karşısında