dermus Merhabalar hanımlar, 16 haftalık hamileyim. Detaylı ultrason icin fiyat aldım 1.200 tl ye çıkmış fiyat, oğlumda ayni yere yaptirmistim 600 tl idi. 1 senede 2 kati arttirmislar. Fiyat araligi bu sekildemi? Yakin zamanda giden varmi?
minikportakal dermus Ankara da 600 TL ye yaptırdım ben aşırı memnunum 1 saat 10 dakıka falan sürdü hatta normalde 40 dakıka ama yüzünü görmek için baya uğraştı doktorum
Pyrz_07 dermus antalyada 2 yerden fiyat aldım bi yer 765 tl dedi diğer yer nakit olursa 500 karta 600 dedi
dermus İstanbul şişli den fiyat aldim bende. Oglum icinde oraya gitmistim ama 1 saatlik kontrol 1.200 tl cok abartmislar. Bende arayistayim.
Meryemcansever dermus İstanbul’da çok pahalıymış ben 21 haftada yaptırdım Konya’da özel hastane 273 tl
yasemin_- dermus doktorumuzun detaylı muayenesinden sonra ikinci görüş olarak radyolojiye gönderdi orada muayene oldum ve özel hastene 350 tl
Pyrz_07 haziransekiz hasan urcuya gidicem ben nakit 500 tl dedi güllükte özel klinik 765 tl fiyat veren memoriel hastanesi medstara gidiyorum hastanem oraya yönlendirdi ama fiyatı fazla geldi ablam hasan urcuya yaptırdı çok memnun kalmıştı bende oraya gidicem
Gagi dermus mersinde 350 400 arasıydı. Ben üniversitede profesorden randevu aldım 250 tl muayene ücreti ödedik. Gayette uzun ve detaylı baktı. Bebegimin parmaklarını bile tek tek gösterdi bana