1999_1999zp Merhaba kızlar. Döşünün yani meme ucun siyahlaşırsa kız beyaz kalırsa erkek dedikleri tabire göre doğruluğu aslı astarı ne kadar dogru sizce 🙋♀️
Deniz_65 atlasinannesiii ınan kendı bacağım sandım bı an aynı benım bacaklar dıyebılırım bende 30 haftalıgım bu sekılde yapacak bısey yok canım doğumdan sonra duZelır bı nebzede olsa
Boesie atlasinannesiii Malesef catlak canim nemli tutmaya calis ama cok uzgunum ki gitmez biraz rengi acilir sadece☹️
gulsumm1 atlasinannesiii benim ki bundan daha beter hele bugün bir bakiyim dedim korktum damarlarım bile şişmiş 🥺 geçmez diyorlar sadece beyazlasıyormus bir zaman sonra
elifinilki27 atlasinannesiii Bende de bunlardan var ben ilk başta varis zannettim ama çatlakmış ne olucak bilmiyorum
Meri3220 atlasinannesiii o zaman sizin cildinizle alakalıda olabilir kiminin ne yaparsa yapsın çatlıyor. Çatladık artık yapacak bişey yok 😅
Yesimmm12 atlasinannesiii benim ilk gebeliğimde çok oldu geçmedi canım mor halı geçti ama pempe gibi duruyor şimdi ikinciye hamileyim aynilari geri çıktı🙄
Ozlem2206 atlasinannesiii çatlak bunlar malesef kilo verince biraz daha ten rengine döner ama çatlak izine yapılabilcek bişey yok😓 (estetik işlemler haricinde tabi)