Ruhsar35 Aysenuribrahim-42 tam değer yazmamışlar o zaman canım sadece 5ten küçük demişler e nabızdada aynı şekildemi
Mferideb Aysenuribrahim-42 bana verilen laboratuvar sonucunda <5 gebe olmayanlar grubuna giriyor canım
Mferideb Ruhsar35 hcg 560 çıktı şuan kese gözükmüyor tabii 10 gün sonra gözükür dedi doktor diğer tahlillerimi yaptırdım onlarda yarın cıkcak inşallah 🥲
Ruhsar35 Mferideb ayyy kız çok güzeell maşallaah gerçekten bende bakalım birazdan acile gidicem kaça yükselmiş bakıcam yarında doktora gidicem diğer tahlilleri yaptırırım ordada inşallah hayırlı haberlerle gelirim🙏🏻
Mferideb Ruhsar35 inşallah güzel haberler alırsın 🥲 Bana 3 haftalık dedi ama kan uyuşmazlığımız olabilir o yarın netleşicek
Ruhsar35 Mferideb nasıl 3 oluyomuşki o anlamadım 4 haftalıksın bence sen değerin 500 üstü çünkü neye göre hesapladılar acaba benmi yanlış biliyorum
Ruhsar35 Mferideb inşallah olmaz canım ama kan uyuşmazlığı olsada sıkıntılı bişey değil iğne atıyolar halloluyo o takma onu kafana🥰
Ruhsar35 Mferideb benim kan sonucumda çıktıı 730 aynıyız seninle yaa aynı zamanları yaşıcaz inşallah birlikte🙈