syagmurr Mferideb bugün olmam lazım olmadım göğüslerim çok ağrıyo, akıntım var, adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo 3-4 gündür dün kaset testte negatif çıktı adeti bekliyorum🤷🏼♀️
bir_pasa_annesi Mferideb kuzum 4 Mart’ta test yaptım çıktı akşam acile gittim kan verdim 46 çıktı pazartesi günü tekrar verdim 202 çıktı pazartesi günü doktora gidicem bakalım
_esraeyup23 Mferideb halsizlik ve ateş basması oluyor bır kaç gün önceden de adet olacakmış hıssı olup gectı . ben dun dayanamayıp test yaptım tek cızgı oldu sızce çıkmamış olabılır mı 🙄
Mferideb _esraeyup23 bende adet olacakmış gibi hissediyorum ama karın kasılmam bel ağrısı ve çok nadir göğüs sancısı oluyo. Normalde bacaklarım karnım ağırır şiddetli. Yarın da olmazsam test yapıcam merak ediyorum ama bekleyelim bence 🥲
nurellmas7 Benimde bat bugün adet olacakmışım gibi hissediyorum sanki ıslaklık varmış gibi ama bakıyorum gelen giden yok sol göğsüm ağrıyor 3 gündür bakalım hakkımızda hayırlısı kızlar rabbim hayırlı haberler versin hepimize inşallah🤲🏻💜
_esraeyup23 Mferideb benım Aralık ayında bebegım 46 gün küvez sonrası vefat ettı 🥲🥲asla unutamıyorum yaşadıklarımı yenı bır bebekle az da olsa acım hafıfler diye düşünüyorum 🙏🏻Ne olur dua edın 😔
Ruhsar35 Benimde bat 5 mart kızlar ama daha gelen giden yok test yaptım bu sabah silik çizgi çıktı ama beklicem biraz daha kan vermicem kimyasal olmasından korkuyorum 🙏🏻
Ruhsar35 Mferideb evet doğru sonuçta işte şimdi verirsem düşük çıkıcak onlarda dicekler 2 günde bir kan ver değerin yükselcekmi bi bakalım falan filan kollar morarcak üstüne stres birde kimyasal gebelik olursa değer yükselmiyo çünkü çok az yükseliyo adet oluyosun zaten sonunda o yüzden emin olmak istiyorumbakalım adet tarihimin ğstünden geçsin istiyorum zaman😊