Rjn21 Kayamrt41 Farklı doktorlar size bağlı isterseniz doğurtabiliriz diyorlar ama kendi doktorum hemen almak istedi
gldn065807 Rjn21 normalde bende şeker var biraz kisitliydi yediklerim yemeni artır dedi doktor yememi artırıp meyveye bakliyat yoğurda kuruyemise biraz daha fazla ağırlık verdim şükür toparladı
Rjn21 gldn065807 Ben sağlıklı şeyler yerim ama kilo da almamaya çalıştım aynı zamanda.. 10 kg almışım şuan 65 im.. etkisi nedir bilmiyorum ki
gldn065807 Rjn21 ben şuan 67 kiloyum 35+6 haftamdayim 8 kilo aldım bende aynen işte sağlıklı besleniyorum halada besleniyorum
Ulkermadn Villanelle benimde öyle işte. İkiz gebeyim aşağıda olan cok hareketli sıkıştı mı acaba kilosu cok azaldı
Rjn21 277Sedaaaaaa Anne karnında gelişemediğini, kalırsa risk olduğunu, dışarda daha iyi toparlayacağını söylüyorlar o yüzden de almak istiyor
Ebeu Rjn21 canm 37 hafta 6 günlük hamileyim bebeğim 2450 bebeğimde gelişim geriliği var benimde hatta doktor sol kalp kapakçığı küçük ve bir damarı ince dedi perinatoloji doktorum kilosunu dert etme rabbim sağlıklı evlatlar versin acısını yaşatmasn kilo dediğiniz çokta önemli değil.
Rjn21 Ebeu Allah yardımcımız olsun canım ya evet haklısınız önemli olan sağlıklı olması zaten ama bu durumda sağlıksız olma ihtimali de var diye üzülüyorum zaten
Ebeu Rjn21 çok yıpratıcı bir süreç her şeyini insan ister istemez dert ediyor. Ben de dua ediyorum inşAllah doktorun şüpheleri gerçek çıkmaz çocuğumu sağ salim kucağıma alır büyütürüm🙏🙏
Villanelle 32.haftadan sonra erken doğumda bebeğin kilosu karar vermiyor küveze girip girmeyeceğine. Eğer bebiş tek başına nefes alıp verebiliyorsa ve emme refleksi varsa, anneden kendisi beslenebilecekse küveze koymuyorlar genelde
ElmasAksoy1 Rjn21 çok ilginçtir ki doktor da aynısını demiş hatta baya popüler bi doktor kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz kordon dolansa görürüz deyip 1 ay boyunca fark etmedi sezaryen yapılınca demiş 2 kat dolandı iyi ki erken aldik diye
Rjn21 ElmasAksoy1 Ciddi misiniz ya şaka gibi gerçekten.. olabilir mi bende de acaba.. korkmadım değil
Tulayyy- Villanelle bnde de aynı problem mevcut 34+3 deyım 32 ile uyumlu bebek 😔 1800 grm daha 2 haftada sarece 150 gr almıs cok uzuluyorm noluck bılmyrm 3 doz cıger gekıstrcı vuruldum tansyoj problemı de yasyrm unarm saglıkla gelır
Gmz34- Rjn21 benim de iki hafta sonra gittimkilo hiç almamıştı ama plesanta yaşlandı kireçlenmiş beslememiş demişti