Carriebradshow anneyimmm42 İlk gebeliğim benim 20. Haftada hissetmeye başladım. Şimdi 29 olduk maşallah kıpır kıpırlar dışardan çok belli oluyor hareketleri 😃
Pembekurdele anneyimmm42 18. Haftada seyirme seklinde ve düzensiz olarak hissettim şuan 20. Haftadayız daha belirgin ozamana göre 🌸
Htc14 anneyimmm42 21. Haftamız dayız bizde arasıra karnımda bı kıpırdanma hissediyorum ama tam olarak bebek hareketi mi anlayamıyorum ne olduğunu
Villanelle Ben 24.haftada hissettim çünkü plesentam anteriorda. Ön tarafta tampon oluşturdu ve çok erken hissedemedim.
1919 Ya benimde hareket ediyor ama benim yengem hamileyken son haftalarında yiğenimim ayakları okadar belli oluoduki bende öyle olmuyo ama benim yeğenim anne karnımda ellerinin izi çıkıodu bildiğin
Dygsacli anneyimmm42 renksiz kokusuz akıntı oluyor o da normalmiş arada ben yine de idrar tahlili verdim enfeksiyon yoktu…
Eylul10 Minigim38 adetimden 4 gün önce ilk testte 1383 çıktı bi gün sonda tekrar yaptırdım 3500 civarıydı
Sena_liya Psikomer maşeallah sona yaklaşmış sin sağlıcakla kucağımıza almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin Rabb im
Minigim38 Eylul10 benimde adetimden bir gün sonra degerim 663 cıktı bir daha kan testi yaptirmadim pazar günü hastaneye gidecegim binkac kisi degerin yüksek 2 iz olabilir dedi
Duygu1010 Eylul10 Bi gün sonra mi yaptırdınız birden 3000 oldu ben 3000 binlerdeydi 48 saat sonra yaptırdığım da 8000 binlere çıkmıştı