Prenseslerimm_3 Meryemcansever medicana da doğum ücretini sormadım doktorum orada ne kadar olursa olsun orda yapacağım doğumu ama muayene ücreti 300 tl
iki_melek_annesi Rjdoya Onu bilemem çünkü dışarıdan gelecekse o doktor da fiyat belirliyor diye biliyorum
Prenseslerimm_3 Busra_05 dr Nil okura gidiyorum bu üçüncü hamileliğim diğer ikisini de Nil hanımda yapmıştım
hcrelmli Prenseslerimm_3 bende orda yapacağım inşallah hangi gün olacaksınız haftaya ? Bize de bilgi yazın ücret vs
Zeytin20 Meryemcansever 5 bin geçen hafta ödeme yaptım. 15 i doğumum var son güncel fiyat 🤗 bence de Mustafa hocaya göre ve piyasada ki özel hastaneler doktorlara göre uygun bile 🌸
Meryemcansever Zeytin20 saol canım benimki Haziran’da daha var şimdiden bakmaya başladık biz o zamana zam gelmez heralde
Zeytin20 Meryemcansever sanmıyorum yıl başında zam ve anlaşma yapıyor Mustafa hoca. Tabi bizim ülkenin genel durumu me olur bilinmez adam zam yapmak zorunda da kalabilir. Ama herşeye rağmen Konya piyasasına göre Mustafa hoca gerçekten uygun bunu anladım.