Fundish Arkadaşlar ben doğumumu yaptım elimde bir kutu oksapar var .ihtiyacı olan birine ücretsiz vereceğim etimesgut Ankarada oturuuorum
Zuhreayca Fundish kaçlık var elinizde acaba ben 4000binlik kullanıyorum eğer mevcutsa uygulamayla alabilirim gerçekten almakta sıkıntı çekiyorum bi kaç kişiye de yazdım ama geri dönüş yapmadı…
Betbetbet Fundish merhaba dogumdan kaç gün önce bıraktınız oksaparı? Ve normal mi sezeryan mı oldu dogumunuz? Bende oksapar kullanıyorum ve kanama riskinden korkuyorum 36 haftalık olucaz
Fundish N06 kan pıhtılaşmanız var ise kan sulandırıcı.ggen testinde anlaşılıyor bu rahatsızlığınız olup olmadığı .bir çok kişide farkedilmediği için maleswf bebek beslenemediği için düşük sebebi oluyor. 9 ay süreyle her gün kullandım minik bir iğne sadece
SusamTanecigi Betbetbet 37+2 de sezeryan doğum oldu doğum olduğu günde yaptım iğneyi doğumdan sonra 10 gün devam ettim özel kliniğe gidiyordum hastane belden uyusturmayi belli saate kadar kabul etmedi ama istedikleri saati beklesem onu da yapacaktı hiçbir sorun yaşamadım rahat olun lütfen
Zuhreayca Aslicrn tabiki alabilirim Allah razı olsun, uygulamanız var kı Gardrops letgo dolap falan ordan gönderim alabilirim
MelisssG Aslicrn çok teşekkür ederim bende bugün başladım 9 ay kullanacam sanırım gönderirseniz çok memnun olurum
26isl Kan sulandırıcı kullanıldığı için sezaryen doğumlarda genel anestezi mi yapılıyor? Yoksa spinal de yapılabiliyor mu ?