Selam arkadaşlar bugun doktor kontrolum vardi. 33+2 günlügüz kadin dogum doktorum bebegin boyu biraz kısa dedi bu cok tedirgin etmedi beni fakat daha sonra perinotoloji bolumune randevum vardi ona gttigimde bacak boyunun kisa oldugunu soledi ve kordosentez onerdi bunu kabul etmedim. Suan 1 hafta geri dedi ama bikac yerde okudugum kadariyla ileriki haftalarda 3 4 hafta gerileme gosterilebiliyomus bole bi durumla karsilasan varmi? Zaten doguma az bi sure kaldi neden bebegimin kordonundan kan aldiriyim ki. Kabul etmiyosan dogdukdan sonra genetik bolumune gotur dedi.Cok moralim bozuldu.
Bebeğin bacak boyu kısalığı
Mericimeginannesi bende de üç hafta gerilik vardı bacak ve kollarda peritineloji baktı genetik dedi 47 cm den fazla doğmaz dedi 52 cm doğdu için rahat olsun yani sakin telaş yapma hamileleğin tadını çıkart canım ayrıca şuan 1 yaşında 81 cm olduk 🥰
Mericimeginannesi Benim ki 4 hafta geri canım 49 cm dedi genetik bir durummuş önemli kafa ve karın çevresi geriden gitmesin o zaman gelişme geriliği oluyor ve daha kötü. Boy genetik yapacak hiç birşey yok malesef 🤷🏻♀️ sağlıklı olsun uzar bir şekilde 😊
Deniz355 gercekten mi? Masallah canm 🧿 icimi ferahlattin.insallah bizdede dogdukdan sonra bi sorun cikmaz sagsalim alirim kucagima 😔
semakulekci suan kac haftaliksiniz acaba? 46 cm olctu boyunu 33 haftaligiz. Normal boy ve gelismesinde bi sorun yok dedi. Ama kordosentez almak isticek kadar gerektircek durumu anlayamadim bnde
Mericimeginannesi 39+1 iz ve 3200 kilo 49 cm boy doktor genetik diyor canım hiç birşey de aldırmadım ben gerek yok bende kısayım eşimin ailesi de normal yani bence birşey aldırma bebekten
semakulekci anladim tesekkur ediyorum donusunuz icin 🙏