Nurrr499 CeynoO benimde tam göbegimin altında kasıgımın ortasına sıkısmıs gibi ne sag ne solda ama ilk 3 ay full sagdaydi simdi ortada cinsiyetinide ögrenemedim15+2 suanda
tazebiranne_hg04 Brcygmr full ekşi herşeyi aşeriyorum tatlı ile hiiiç alakamız yok cinsiyet belli değil göstermedi 🥲
edis22 Klcaysgl ben bu kanaata vardim ki aserme insanin vucudundaki eksikliklerden oluyor. Eksi kizmis tatli erkek asla dogru bi inanc digil.
Klcaysgl edis22 ayni fikirdeyim rabbim bilir biz kullarida öyle böyle diyip kendimizi kandiriyoruz işde
Nurrr499 edis22 benimde tam göbegimin altında kasıgımın ortasına sıkısmıs gibi ne sag ne solda ama ilk 3 ay full sagdaydi simdi ortada cinsiyetinide ögrenemedim15+2 suanda
araskus28 Bende her akşam limon yiyorum ekşi şeyler daha çok istiyor canım doktor da erkeğe benzetti bakalım bir daha ki kontrol de net belli olur 🐣🥰
edis22 Nurrr499 acele etme 20li haftalari veya hatta detayli ultrasonu bekle cun bana 16da %99 kiz dedi sonra 20 de %100 erkek dedi. Bu ayin 18 detaylim var onda artik netlesir insallah
EdizEliz Brcygmr vallahi cnm kızma hamileyken daha öğrenmeden canım inanılmaz et döner çekmişti. Gidip yemiştim ama öyle bi yedim ki. Sonra öğrendim gebeyim😅🥰
Fatmapekesen edis22 cok şaşırıyorum ya bu zamanda bunları duyunca bugün bende 16 hafta tam kız dendi valla inanmıyorum dum önceden açıkça sı😊kismet nasip
edis22 Fatmapekesen valla bende sasiriyorum bi gun sok icindeydim. 16da kizin cinsel organinida gosterdi budur diye sonra 20dede ben inanmadim al bak buda pipisi dedi hangisine inanayim kaldim🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Fatmapekesen edis22 gönlünüzden ne geciyorsa onu versin rabbim benjm 4 düncü gebeliğim bi nefeste kurtulun inşallah demek yanilma olabiliyor 😊
edis22 Fatmapekesen en net sonuc detayli ultrasonu beklemektir. Saglikli olsunlar gerisi hic onemli degil. Rabbim sizinde cocuklarinizi bagislasin🤲🏻