Brcygmr Evet kızlar birinci gebeliğimde karpuz istedim kızım oldu şuan ikinciye hamileyim 14 haftalık ilk lahmacun istemişti canım limonlu cinsiyetini daha öğrenemedim portakalı çok tükettim açıkçası 😊 sizler neler istediniz
mucizebebekkkkk Brcygmr gebeligimi ilk öğrendiğimde tatli vok canm istemisti halka tatlisinin ustune tadelle felan yiyordum 🤢 yedik tatliyi geliyor oglan :))
Feyzaveannesi Brcygmr Ben zaten çok aşeren bir insan değilim canım çeker ama yiyip yememem umrumda olmaz 😂. Kızımda hiçbir şey aşermedim oğlumda gözümün önüne hep turşu gelirdi hatta ikinci kız mı acaba dediler falan ama oğlan geliyor 😂
Brcygmr Klcaysgl şu aralar ekşi yedim oğlum olacaklarda çok çoğaldı değişiyor işte🥰 sağlıkla gelsinler 😍
Beyzanur_ozdemir Oğlumda full tatlı yiyordum bu hamilelikte tatlı mide bulantısı yapıyor sürekli ekşili şeyler yiyorum herşeye limon sıkar oldum bakalım umarım cinsiyet farklılığındandır 🙈😜
Brcygmr Beyzanur_ozdemir bende öyle oldum biraz açıkçası bazen bakıyorum canım tatlı istiyor başka gün hiç istemez oluyor 🤔🥴
Angel_ela1 Brcygmr ben aşırı portakal tüketmeye başlamıştım canımın isterdi ve hep tatlı meyveler aşerdim ekşi olan herşeyden midem bulanıyor kızım olacak inşallah 🌸
edis22 Klcaysgl ben bu kanaata vardim ki aserme insanin vucudundaki eksikliklerden oluyor. Eksi kizmis tatli erkek asla dogru bi inanc digil.