Mhtpkaya İyi akşamlar benim doğumum galiba genel anezteziyle olacak ama ben çok tedirgin ve korkuyorum benim gibi olanlar varmı acaba
Sahra56 Mhtpkaya 10 Mart doğumum var doktora sordum spinal istiyorum diye sonrasında baş agrısı çok oluyor deli gibi çocuğu bile gözün görmüyor dedi genel önerdi ama bende o kadar korku var ki anlatamam
Hamisannee Mhtpkaya benimde.mecburi genel olacak rahatsızlığımdan dolayı tek üzüldüğüm bebeğim çıktığında göremeyeceğim hemen onun dışında korkulacak birşey yok canım uyuyup uyanacaksin ağrın illaki olacak ama minisini kucağına aldığında daha güçlü olacaksın 🥰
Emelcmn Mhtpkaya ooo hemde ne korkmak. Bu dünyada genel anestezi korkum kadar hiç birşeyden korkmuyorum ve dünyada tekim sanırım bukadar korkan. Aklımdan bin bir türlü şey geçiyor çok korkuyorum belden olucam o yüzden
dnzcnrb Sahra56 hangi doktor spinal varken geneli önerir ki 🤷♀️ çok saçma bence baş ağrısı falanda olmuyor asıl genel de olur ağrın tam tersini söylemiş
Sahra56 Sssssyyyy merhabalar ben 10 martta doğum yapıcam ama çok korkuyorum uyuyamıyorum genel olucam süreç başlar ilerliyor bide bişi olursa korkusu da var biraz anlatırmısınız rica etsem
Sssssyyyy Sahra56 inanın aylarca günlerce ağladım psikolojim çok bozuldu yemedim içmedim sürekli ağladım korkudan ölüyordum dünyada benim kadar korkan kimse yoktur diye düşünüyordum. Genel anestezi ile yarım saatte çıktım hiç bir şey anlamadım hamileliğimi kendime zehir ettiğim için çok çok üzüldüm bebeğimi de karnım da üzdüğüm için kahroldum. Onu görünce dedim ki senin için bin kere Canlı sezeryan bile olurum lütfen rahat olun her şey gelip geçiyor suan 4 aylık bir daha bin kere sezeryan olurum hiç korkusuz güle oynaya 🌸🌸
Sahra56 Sssssyyyy Allah razı olsun bende çok korkuyorum ama ameliyathaneye gittiğinizde korkmadınız mı ben hep bana bişi olucakmıs gibi düşünüyorum
Emelcmn Sssssyyyy gerçekten mi yaaa kendimi gördüm yazınız da , bu dünyada benden başka kimse korkmuyor sandım genel den geberiyorum şuan korkudan öyle böyle değil aşırı korkuyorum neler neler geçiyor aklımdan anlatamam
Sssssyyyy Sahra56 bende hep öyle düşündüm ameliyathaneye girince bi sakinlik bi teslimiyet oluyor daha kaçışı yok cünkü bi donukluk geliyor düşünmeden fırsat kalmadan olup bitiyor lütfen korkmayın
ilknur53- Bende çok korkuyorumm,rüyamda hep kendımı doğum yaparken görüyorumm.Gerçi zamanımıza daha var 28 haftalığız henüz.Hem çok sabırsızım merak edıyorum hemde dehşet korkulu😓😓
Sahra56 ilknur53- su an çok erken bunları düşünüp stres yapmayın bence yaklaşınca daha çok kafaya takıyorsunuz Allah kolaylık versin hepimize ama bebişlerimi için değer diyerek telkinde bulunmamız lazım kendimize
ilknur53- Sahra56 öyle kesinlikle.4 yıl psikoloji eğitimi almış bir öğretmen olarak kendı söküğümü dikeniyorum.İnşallah tüm anne adayları mis kokulu yavrusuna sağlıkla kavuşurr🤲🏻🤲🏻
dnzcnrb Sahra56 hem de genel anestezi hep bir risk taşır sen spinal ile olmak istediğini söyle bence eğer başka bir sağlık problemin yoksa
Mhtpkaya Bende genel anestezi olup uyanamassam diye korkuyorum ağrıdan korkmuyorum ama uyanamassam diye korkuyorum
Zehraaaaaaaaaaa Emelcmn gneelden bende aşırı korkuyorum spinal olcam o yüzden. Asla genel olmak istemiyorum nedense