Yaqutt Emineengin123 benim doktorum emin oldugu icin soyledi kac kere sordum kesin mi diye kesin dedi .. genelde benim doktorum butun hastalarina o haftalarda kesin cevap vere biliyor.. doktorun tecrubesi birde bebegin gostermesi de bagli biraz
Yaqutt Kb_plt benim kendi doktorum ozelden.. o genelde butun hastalarina bu haftalarda kesin cevap vere biliyor .. birazda sans isi qaliba bebegin gostermesi de lazim benim bir yakinim 7ci ayinda ogrene bilmisti oglu olacagini bebek birturlu gostermiyordu
Yaqutt Candyy 11 ci hafta bence ccok daha erken 12ci haftayi gecdikden sonra kesin cevap verile biliyor
Fatmapekesen Zeyakgun tam 16 cnm kesinmi seninki kismet artık diyorum ben kız anasıyim Bende olmuyor oglan nasip kısmet 😊🙏🤰
Minigimmmmmm Bana 12 haftalıkken kız dediler 13 haftada erkek denildi ve şuan hangisine inanacagimi şaşırdım 🤭
Zeyakgun Fatmapekesen kesinmi degilmi sormadım o anki duyguyu bilirsin sadece kız dedi o kdr 20 haftaligim ben ama bilmiyorum inanasim gelmiyor çevrenin baskısı çok fazla 😪