KBTd Yaqutt maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin doktorunuz kesin mi dedi yoksa tahmin mi 💖
Selincel Yaqutt kuzum canını sıkmak gibi olmasın yanlış anlama bu haftada ögrenenlerin 16 hafdada felan değişebiliyor bende 15+3de oglumun olacağını öğrendim ama sevinemiyorum burdaki postlar yüzünden 🙄17 martta özele gidicem bide inşallah değişmez
Pinpirikanne Yaqutt ınslalh değişmez canm ozele mi gdiosun? Bizim cok yakin tanidgmza 14 haftda kiz dediler 20.haftada erkek dediler bnde pzrtesi gtcem 12+2 oluyrm ama soylersede heveslenmm dym degiseblior..
Yaqutt KBTd valla kac kere sordum kesin mi diye kesin dedi.. benim doktorum genelde butun hastalarina 12+ de kesin cevap soyluyor
Yaqutt Selincel bizim doktorumuz da ozelden.. kac kere sordum kesin mi diye kesin dedi zaten genelde butun hastalarina 12ci haftadan sonra kesin cevaplar veriyor … Doktorun tecrubesi de onemli burda birazda sans isi bebegin gostermesi lazim)))
Aysegul345 14 haftada ben de öğrendim Kızım olacak ama tam emin olamıyorum doktorum %85 dedi değişme payı olabilir🤷♀️
Yaqutt Pinpirikanne evet canim ozele gidiyorum.. benim dontorum genelde butun hastalarina bu haftalarda kesin cevap veriyor ve degistiyi olmamis hic o yuzden biz de guvendik😃☺️
Yaqutt Drkmls evet bir de kesin dedi doktorun tecrubesine bagli birazda sans isi bebegin gostermesi lazim)) o kadar oynatdiki bebegi gostermek zorunda kaldi qaribim😄😄
Emineengin123 Bende bugün gittim 13+1 im. Sordum söylemedi. Özele gidiyorum bende. Değişkenlik olabildiği için emin olmadan söylenmemesi daha iyi bence.
Yaqutt Emineengin123 benim doktorum emin oldugu icin soyledi kac kere sordum kesin mi diye kesin dedi .. genelde benim doktorum butun hastalarina o haftalarda kesin cevap vere biliyor.. doktorun tecrubesi birde bebegin gostermesi de bagli biraz
Fatmapekesen Yaqutt bizimde belli oldu bugün % 80 kız dedi 16 haftam bitti.😊🙏 4 düncü kızım geliyor teyzeleri🤰
Kb_plt Yaqutt valla ben şaşırıyorum 12. Haftadan sonra öğrenenlere 17 hafta 3 günlüğüz daha öğrnemedik devlette söylemediler sırf öğrenmek için özele randevu oluşturduk inşallah pazartesi öğreniriz. Allah analı babalı büyütsün.
Yaqutt Kb_plt benim kendi doktorum ozelden.. o genelde butun hastalarina bu haftalarda kesin cevap vere biliyor .. birazda sans isi qaliba bebegin gostermesi de lazim benim bir yakinim 7ci ayinda ogrene bilmisti oglu olacagini bebek birturlu gostermiyordu
Candyy Yaqutt biz de az önce doktordan geldik 11+1 günlügüz doktor kıza benziyor dedi baya Bi inceledi
Yaqutt Candyy 11 ci hafta bence ccok daha erken 12ci haftayi gecdikden sonra kesin cevap verile biliyor