Cansuzana balperisi_71 tm canim teşekkür ederim ❤️ gerek yok ben İstanbul’dayım yakın zanetim benim acil ihtiyacım var
Omerin-annesi esratmbs Mrb banada enox 4000 lazım ihtiyacınız yoksa veya başkasına vermeyecekseniz ben alabilirmiyim
Bsraao Omerin-annesi canım bende enox var ben yarın bakım sana kaç tane olduğunu yazarım ona göre yollayabilirim
esratmbs Omerin-annesi gonderebilirim canimda hemen gonderemeyebilirim esimin musait olmasi gerekiyor oda cok yogun calisiyor ben onunla bir konusuyim sonra sana haber veririm sen bana ozelden telefon adres yaz
Zuhreayca Arkadaşlar merhaba oksapar 4000 kullanıyorum ve sigortam yok ücretli alıyorum rapor çıkartmadığım için, elinde olan varsa talibim 31 haftalık oldum ilaç sıkıntısı çekiyorum yardımcı olan olursa çok duamı alıcak🤲🏻🤲🏻🤲🏻
balperisi_71 Zuhreayca mrb kargo fiyatları baya yüksek gardrpstan ilan açsam alrmssnz ordan 1 TL’lik ürün açacağım
Omerin-annesi Bsraao esratmbs Mrb kızlar enox 4000 kan sulandirici gönderecektiniz haber vermediniz gondermicekseniz ona göre bsy söyleseydiniz
Umran_akcakil balperisi_71 bendede var 6 tane anneciğimden kaldı bende verebilirim İstanbul Ümraniye oturuyorum
Zuhreayca balperisi_71 tamamdır Gardropstan baktım şimdi aldım, çok teşekkür ederim Allah binlerce kez razı olsun işiniz hep rast gitsin öyle büyük sevaba girdiniz ki dualarım hep sizinle 🤲🏻🤲🏻