Candyy balperisi_71 bende kullanıyorum canım üstelik lekelenmemde var bu ignelerde biraz pahalı elimde de az kaldı en son doktorum kendi dolabından vermişti elimde kalmadı için
Cansuzana balperisi_71 benim ihtiyacım var nerde oturuyosunuz bide , kaç kutu var elinizde 29 tane değil dimi
Umran_akcakil balperisi_71 bendede var 6 tane anneciğimden kaldı bende verebilirim İstanbul Ümraniye oturuyorum
burcuacrr balperisi_71 evet😔 hatta bana 15 tane kadar lazım doğumuma az.kaldi nasipse. 15 tane işimi görüyor.
balperisi_71 burcuacrr doğuma yakın doktor bıraktırıyor bu kadar az zamanınız kaldıysa..36da bıraktırdı bana doktor 40 da doğumun oldu 1 ay kullanamadım o yüzden 29 tane kaldı. Açıkçası bu yüzden dedim ihtiyacınız varmı diye bölmek de istemiyorum hepsi gitsin elimden istiyorum
esratmbs Candyy bende enox 4000 var canim 6 kutu kullanmiyorum onlem amacli yazmisti doktor duuyor evde
balperisi_71 Candyy merhaba oksapar 4000 mi kullanıyorsunuz. 29 adet elimde yollayabilirim kanamanizda varmış
burcuacrr balperisi_71 hayır doğumdan bir gün önce bırakmak yeterli oluyor bu iğneleri. Hap daha önce bırakılıyor. Önemli değil hanımefendinin lekeleme skntisi falan da varmış ona gitse daha mutlu olurum zaten
Omerin-annesi esratmbs Mrb banada enox 4000 lazım ihtiyacınız yoksa veya başkasına vermeyecekseniz ben alabilirmiyim
Cansuzana esratmbs merhaba ben istanbuld a oturuyorum iğneye ihtiyacım var hala elinizdeyse bana yolarmisiniz ben kargoyu karsilarm
balperisi_71 burcuacrr ne derseniz ilk siz yazmışsınız yolla derseniz yollayabilirim benim için farketmez . Yoksa yazan arkadaşa yollayacağım
Melek34578890 Merhaba bende de oksapar var elimde bir kutu da 10 tane var sanırım ben 1 tanesini kullandım bırakmak zorunda kaldım ihtiyacı olan biri varda gönderebilirim
Cansuzana balperisi_71 tm canim teşekkür ederim ❤️ gerek yok ben İstanbul’dayım yakın zanetim benim acil ihtiyacım var