mlssrn Çok güzel bi ilaç mide bulantısı,ishal vs hiç yan etkisi olmadı gönülmrahatlığıyla kullanabilirsiniz 🥰
Nihanus Msl22 ben ilk bebeğimde kullandım ikincide elenatal kullanıyorum yani yakın kilolar ikiside sanmam öyle bir etkisi olacağını güzel ama imom temiz içerik
Hlt-seyma21 Msl22 aldırıyor evet 3 ay içtim 8. Aya girdim doktor kesti. İçme artık bebek iri doğacak yoksa dedi. Normal doğumun zor olur dedi, bıraktırdı.
Msl22 Hlt-seyma21 Gerçekten mi bizimki ben yiyemedigim icin beslenemeyebilir doktora da gitmedin daha ama balıktan cok tiksindim suan bunu içmem daha iyi olacaktir decaviti birakip gynoferon ve imom ile devam ediyorum dunden beri
_Minikbaby26_ Msl22 bnm mide bulantim olmadigi icin sorun yasamadim kahvaltidan sonra icerseniz blki olmaz
Msl22 _Minikbaby26_ Zaten sabah gynoferon ictigim icin mecbur aralarına saat ekliyorum aksam uzerine gelmeden içiyorum inşallah bir mide bulantim olmaz
Msl22 Zehrakhr Bence var ya benim arkadaşım hamile değildi ama balık hapı kullaniyordr baya kilo almisti çok zayıftı yani bende zayıfım hani balik falan da yiyemedigim icin onceligim onu kullanmak