Elmas_1 Msl22 Ben kullanıyorum içinde tüm vitaminler var o yüzden özellikle aldım. Ama ekstra kilo aldırıyor mu bilmiyorum 🤷
Msl22 Elmas_1 Aldırıyor diye duymuştum çünkü kullanan herkes böyle söylüyordu bende decavit ve gynoferon kullaniyorum ama decavit de kalsiyum magnezyum var ondan ikisindede ayri var imomun iceriginde var mı bilmiyorum hangisiyle devam edeceğim doktor balık hapi baslayacagiz dedi ama
Msl22 _Minikbaby26_ Evet bende decaviti birakip gynoferon ile ona başlayacağım balik tadi geliyor mh ağzınıza
Bussbusss Bende kullanıyorum içeriği güzel bir ilaç ama bebeğe kilo aldırma gibi bir etkisi var mı bilmiyorum
Nes1912 Bnde sadece onu kullanıyorum doktoruma ek demir yada başka vitamin almama gerek varmı diye sordum. Bütün gerekli olan vitaminler var gerek yok dedi 🤭 Msl22 ilk basladigimda kokusu geliyordu hem alıştıktan sonra o koku gidiyor 🤭🤣
Cotanakk Msl22 ben 3-4 ay kullandım içerik olarak her multivitamin gibi bence ekstra bi kilo aldırmadı bebeğime
seymaemrullah43 Ben ilk hamileliğimde de kullandım şimdi de kullandım. Hatta emziren anne için de imom var onu da kullandım. Sadece kilo olarak düşünmeyin vitamin bakımından çok zengin. Zihin gelişimine de katkısı çok. Tavsiye ederim.
zumra123 Bebeğe kilo aldırmıyor ama gereken tüm vitaminleri sağlıyor bende kullanıyorum. düzenli et ve balık tüketiyorsanız gerek yok ama benim gibi tiksindiyseniz bebeğin gelişimi açısından kullanmanız iyi olur 🥰
Sumiire Msl22 ımom omega3 diye geçiyo diye biliyorum bende onu kullanıyorum bütün vitaminler var sanırım içinde
Msl22 _Minikbaby26_ Ya midemi bulandirir mi acaba ben cok mide bulantisr yasiyorum ilaçlar yuzundende
minomino Msl22 ben de kullanıyorum daha hamile kalmadan doktor onu vermisti sonra da onunla devam ettirdi sonuna kadar kullan dedi
Renginveannesi_ Msl22 hayır canım hiç yapmıyor bulantı felan korkma Cok güzel takviye ilacı 🤲🏻 kilo yapıyor mu bilmiyorum ama 🙏
_Minikbaby26_ Msl22 bnm mide bulantim olmadigi icin sorun yasamadim kahvaltidan sonra icerseniz blki olmaz