anneolmakzoramagulusuyeter melisaugtr benim de 25. 🥰 geçen ay kimyasal yaşadım 🥺 umarım bu ay olur 😶 kimyasaldan sonra hemen hamile kalanlar da var kalmayanlar da. Sizin bir bilginiz var mı?
Bfduam anneolmakzoramagulusuyeter ben yıllar önce yaşamıştım kimyasal hemen arkasından olmuştu, bi iki ay sonra gibi.
melisaugtr anneolmakzoramagulusuyeter Maalesef ben daha önce hiç gebelik geçirmedim canım. İnşallah gönlünden geçen olur😇
Mom545441 melisaugtr sancılanıyorum 🥲 rüya gördüm yolda yürüyorum kendime gelinlik bakıyormuşum küçük bi çocuk ailesinden ayrılıp elimi tuttu hayran hayran bana bakıyor çocuğum annen nerde diyorum sadece bana gülerek bakıyor elimi tutuyor bende annenin yanına gitsene diyorum benimle yürüyor bi adam baban benim diyor ama değil yani çalmaya çalıştı çocuğu çocukta kaçtı ondan dedim ki hıh annen orda bak git hadi annesine anlattım yaptıklarını teslim ettim çocuğu yani 😂 ama feci sancılanıyorum bide boynum tutuldu çok kötüyüm geliyor gelmekte olan sanırım 😒
Bfduam Mom545441 boyunun tutulması fena ya, bende bir hafta sürüyor. Elektrikte kalmamaya dikkat et. Sandın adet sancısı gibi mi?
Mom545441 melisaugtr ben de böyle keskin kramp yaşamıştım tutunma çabası bu galiba benimki tutunamadı ama inşallah seninin bebiş tutunmaya çalışıyordur ve sımsıkı tutunur sana🙏🏻🙏🏻🙏🏻
melisaugtr Mom545441 umarım öyledir 😇 bebiş ihtimali olmasa o kasık ağrısında ve dünkü bel ağrısında çoktan bisürü ağrı kesici almıştım😂
sayre melisaugtr canım sadece bel ağrısı var kopacakmis gibi, regle 6 gün kala erken gebelik yaptım negatif çıktı bir de yarın yapıcam inşallah 💕 sen de durmlar nasıl canim
Bfduam melisaugtr klavye azizliği, tekten: reglden. Inş ya kalbine göre olur, tabiki sevinirsin tek hayırlısı olsunda🤲 Ovulasyon sayfası 10.gün test yap demiş oluyor di mi? Bi ebenin günlüğü mü? Bat ne zaman? Ovulasyon dene koyularmış hamilelik varsa.
melisaugtr Bfduam inşaallaah🤲🏼 Dilerim hepimizin gönlünden geçen olsun❤️ Yok canım bir gebenin günlüğü değil başka bir sayfa 12. Gün testi yapabilirsin dedi. Bat 25, 9 gün kaldı. O sayfanın dediği gün pazar gününe tekabül ediyor ama yapmicam sanırım. En kötü reglden belki 2 gün önce bi yaparım baska da yapmam herhalde öncesinde
Mom545441 Bfduam evet ya boyun ağrım yetmiyor gibi gece sancı çektim bide sabah çok ağladım sinirlerim bozuldu😭 yeni sakinleştim