melisaugtr Lalince sayre Nazendehanim Omay0707 summer8 Hgmom1 Mom545441 Semadml Kızlar ne durumdasınız ? Var mı bir belirti vs. ?
Nazendehanim melisaugtr gaza devam bende ve akinti başladı ama adet öncesi oluyor muydu hatırlamıyorum bir de göğüslerim ağrıyor gibi hissediyorum ama sudyenle ilgili olabilir ondan çok emin değilim ,yarın test yapicam inşallah
Hgmom1 melisaugtr bende yumurtlamadan 2gun gün önce akıntı gelmişti ya şimdi o da yok beklemedeyim hala. Belim ağrıyor göğüslerimin ucu sanki belirgin ay bilemedim siz nasılsınız
Lalince melisaugtr Valla yavruş ara ara kasıklarıma bi basınç gibi ağrı giriyo ama saniyelik onun dışında yok bişeyim. Gögüslerimde falan da hassiyet yok belirti bekliyoruz diyemi yok yoksa tamamen psikolojik mi oluşuyo belirtiler bu kadar erken bilemiyo insan 🙄
Omay0707 melisaugtr birazda psikolojik olabiliyor daha gebelik oluşmadı bile belirti vermesi imkansız😊🥰
Bfduam Lalince telden 2 gün önce nasıl anlaşılırmış? melisaugtr benimde öyleydi, adetim yakın inş senin sebebi bebektir.
melisaugtr Bfduam inşallah olursa çok sevinmiş olurum🥰 gerçekten belimde şiddetli bir ağrım var anlamadım gitti. Gece 12’den sonrası yumurtlamadan 8 gün geçmiş oluyor bakalımm. İlk zaman ovülasyon testi sorduğum bi sayfa vardı 12 gün sonra test yap dedi ama çıkacağına inanmadığımdan yapmicam pazar günü testi🤷🏼♀️
melisaugtr Nazendehanim Ayyyy inşallah yaa🤲🏼 bugün diyorum ki çocuum geliyosanda bu kadar ağrıyla gelme acı anana diyorum 🙈😂 eşimde diyo ki ananı daha gelmeden bitirdin oğlum dedi. Dedim “oğlum mu ?” ne oğlumu dedim yaa benim koca girmiş o moda da bana çaktırmıyormuş 😂
Bfduam melisaugtr klavye azizliği, tekten: reglden. Inş ya kalbine göre olur, tabiki sevinirsin tek hayırlısı olsunda🤲 Ovulasyon sayfası 10.gün test yap demiş oluyor di mi? Bi ebenin günlüğü mü? Bat ne zaman? Ovulasyon dene koyularmış hamilelik varsa.
melisaugtr Hgmom1 benimde bel ağrım var bugüün hemde nasıl. Düşünüyorum ağır bir şey yaptım mı, yok 3 gündür çok bir iş yapmıyorum evde bel zorlayıcı falan ama🤷🏼♀️
Nazendehanim melisaugtr benim kalcam ağrıyor 6 dan beri 5 dk böyle sofrada oturur gibi oturdum koltukta ama bu saattir geçmedi
melisaugtr Lalince Ya valla bilmiyorum ki kuzu ya güzel haber geliyo ya da benim bel veya böbrekte sorun var çözücez haftaya inşallah. Günler hıphızlı geçsin de artık 😇😇
Lalince melisaugtr Hadi bakalım kızlar bu ay ilk müjdeli bombayı kim patlatacak 🐣Hayırlısı bol dua edelim 🙏🏻
melisaugtr Lalince hepimiz için bool bol dua ediyorum kızlar inşaallah hayırlısıyla güzel haberleri alırız ya, bende negatif olsa bile sizden pozitif duysam ne çok sevinirim çünkü birlikte bekliyoruz burda 😍😍