Liyaannes-i Duha35 benim hesabıma parayı yatırmış güven açısından ürünümü teslim edileceğini söyledi bakalım süreç nasıl ilerleyecek
ilkimmm Liyaannes-i genelde alıyorum da gidip farklı şeylerden bahsediyor. Bakalım bugün ve yarın da kargo çıkacakmış, toplam 300 taneymiş. Arasında var mıyım görcez
Zeyzey123zeyzey kubumom ınstagramdan şikayet ettim, ama tüketici haklarına elinizde fiş yada fatura olamadığı için şikayet edemiyorsunuz
Zeyzey123zeyzey Ceydahisir bende gün içerisinde sürekli aradım ve mesaj attım da paramı öyle gönderdi 2 aya yakın uğraştım, hamile halimizle hem arkadaşımı hem beni çok üzdü strese soktu, Allah’a havale ettik
Sibellll2529 Zeyzey123zeyzey az önce başka bir başlıkta bu satıcı kadını savunup, benim ürünümü istediğim için hak yediğimi düşünen biriyle tartıştım. Keşke sizin yorumunuzu da görse de hakkı kim yemiş öğrense🙃
Liyaannes-i Sibellll2529 bence sayfa sahibi kendi yazmış bana öyle geldi bir insan birini niye bu kadar savunsun
Liyaannes-i Sibellll2529 bana paramı geri yatırdı ürünü göndereceğim sonra geri parayı verirsiniz dedi bakalım gelecek mi merakla bekliyorum
Sibellll2529 Liyaannes-i kesinlikle öyle, hakka giren benmişim gibi itham ediyor bi de. Şaştım kaldım.
Zeyzey123zeyzey Liyaannes-i aynı şeyi bana da yaptı ama ne parayı yatırdı ne ürün geldi sonra sürekli yazdım sürekli yazdım hatta bir keresinde o kadar stres oldum ki ağladım eşim bu işe karıştırmak istemediğim için sustum
Liyaannes-i Sibellll2529 umarım şikayet varda aynı durumu yaşayanlar var yani benimle aynı şekilde yaşadıkları için doğruluk oranı yüksem kadın beni karalıyorlar diyor bakalım haftaya kadar bekleyeceğim paramı verdi zaten belki ürün gelir
Liyaannes-i Zeyzey123zeyzey size eksik olsada ürün göndermiş bana hiçbirşey göndermedi birde terliyor