Yelizz_Alkann Askiletotomsu gece yatiş seklinden bahsetmiyorum onda hemfikiriz tabi işlem yaptirirken 1.30 saat sirt üstü yatiyoruz ya onun sakincasi var mi diye merak ettim 🌸
Sibellll2529 Askiletotomsu ben her duş aldığımda gözüm zonklayarak çıktım, gözüme battı sürekli, 15 gün sonra da çıkarttırmak zorunda kaldım. Yaptırıp rahat eden arkadaşlarım vardı ama bana çok uymadı sanırım🥲
Yelizz_Alkann Pptya aksamlari oyle tabi ben islem suresince diyorum 1.30 saat falaln sürüyorya ve sirt üstü yatmak gerek zarari var mı bebege acaba
Askiletotomsu Yelizz_Alkann ya bende onu işlem yapılan yere sordum Duramam ki ağrır filan dedim Angut mu nedir bana diyor ki alcaltiriz sedyeyi Konu o mu şimdi demedim. Tamam dedim geçtim Oraya yaptırmıcam ne de olsa
Irnasatka Askiletotomsu nereye yaptırırsanız yaptırın aynı şekilde durmanız gerekiyor onun angutlugundan değil yani yer çekimi ve yapan kişinin rahat etmesi açısından 🤣
Irnasatka Pptya 2 hafta kala yaptırabilirsiniz iyi bir yer yaparsa 1 ayı gecik süre dayanır zaten ilk haftalardada daha ihtişamlı duruyor fotolarda daha iyi çıkar 😊
Pptya Irnasatka Çarşamba günü gün vericek Dr muz bakalm verir vermez yaptırmayı planlıyorum 🥰 salı günü gittiğimizde 3 hafta içinde alicaz demişti 😌
Askiletotomsu Irnasatka hayır olay şu . Ben gebeyim ya nasıl durcam ki oturarak yapabilirmisiniz otursam dedim. Bana sedyeyi alcaltiriz çıkmanız kolay olur diye cevap verdi Benim soruma böyle cevap angutluk oluyor🤭🤭🤭
Irnasatka Askiletotomsu işte o saçma cevabın sebebi sorduğunuz soru cunku başka sekilde yaparız deselerde yapılmaması gerekiyor 🤷🏼♀️😂
Askiletotomsu Irnasatka 😂ben ablama sandalyede yapıyorum canım başka yolu yok diye sana kim dedi bilmem de Güzellik merkezlerinde yapmıyorlar nedense koltukta İlla o isik o yatak olacak Garip
Irnasatka Askiletotomsu siz evde kendi çapınızda denemişsiniz amutta bile yaparsınızda çok merak ettim yaptığınızı 😅 ben kalıcı makyaj ve Guzellik uzmanıyım eğitimini aldım kim dedi ne demek 🤭 İpek kirpik çok ince işçilik öyle ışıksız gereksiz gördüğünüz şeyler olmadan kör kalma ihtimaliniz bile var çok ağır kimyasallar yani😇