Drkmls umut123_ yani bence tekrar bi test alın ya da direk kan testi verin bence gecikme varsa çıkardı
Cerenny Mylove tc vs hiçbir şey istemediler ki benden sadece kan aldılar ve numaramı istediler arayıp sonuç söylemek için
Mylove Kızlar su erken gebelik testlerini deneyen var mı aranızda iliskiden 5 gün sonra %99 net sonuç diyo denediniz mi yoksa en net test geciken regly den sonraki test mi 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🙏🙏🙏🙏
Mylove Cerenny muayene olmak için TC vermedin mi sen adın soyadın olmadan makinaya okutamazlar TC ile bak sen e nabıza
Cerenny Mylove yok hayır hiçbir şekilde TC istemediler sağlık kabininde yaptırdığım için mi ki acaba? Sadece ismimi aldılar ve telefon numaramı 🥺
Mylove Cerenny eski kayıdınız falan mı var acaba ama ne olursa olsun kayıtlara geçiyor a devlet şifresiyle girin e nabıza bakın napmış neytmiş 🤔
Cerenny Mylove siz deyince bugün girip baktım ve hiçbir bilgi yokk ve hayır ilk defa gittim genelde sağlık ocağına gidiyordum burda daha hızlı çıkıyor sonuç diye gittim ama hiçbir bilgi belge vs yok e nabızada baktım
Cerenny Mylove yani negatif testi de yalandır o zaman 🤯 ben yurt dışından yeni TR taşındım yani buraların sisteme baya bi yabancıyım ama bana da tuhaf gelmişti anın heyecanıyla falan soramadıydım
Mylove Cerenny sizin işlemlerde mutlaka bi alicengiz olmuş en kıytırık sağlık merkezinde bile kayıtlara geçmeden aslaaaa işlem yapılmıyor yasadışı bi kere lütfen bu sağlıkocağına veya hastaneye gidin baktırın 🥰
Cerenny Mylove bugün mutlaka gideceğimmm soracağım çünkü öyle bişey varsa hem umudumla oynadılar hemde paramı aldılar..😔