Ilkgozagrim47 Ntugba canim hayırlı olsun en kisa zamanda prensesine kavusman dilegiyle. Allah kizini sana bagislasin derdini gostermesin insallah. Sende bizler icin duani eksik etme. Bu zamanda hepimizin duaya ihtiyaci var. Tekrar hayırlı olsun allah kucagina almayi nasip etsin
Ntugba Ilkgozagrim47 çok sağol canım allah razı olsun hergün ediyorum canım dilimden eksik olmuyor bebeğime küvez de olan bebeklere doğacak olan bebislere aklıma gelen herşeye dua ediyorum canim
Gencanne01 Ntugba canım benım Allah yardımcın olsun bebegını tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın . Benımkı 3 gun yattı o 3 gun bana 3 yıl gıbı geldı mahvolmuştum artık Raabbımm sana sabırlar versın
eljid Ntugba cnm benmde riskim warfi ya 29 haftalık olduk çok şükür 28 haftamdayken 1150 grm 35 cm boyuda DÜN nolur bolmaz die ciğer gelistiricimizie vuruldu bende de rahim yetmezliği wardi hatta konsmstkseninle inşallah benim bebeğinde iyi ölür ya tüm annelerimizinki iyi ölür inşalalh sence iyimi yani
Seydahmet Ntugba maşallah maşallah. Önce siz doğdunuz önce siz eve gidin hayırlısıyla sonra biz inşallahhh. Göğsünüzü tutuyor mu
Ntugba Seydahmet inşallah canım tutuyo ama hemen yoruluyo bırakıyo bi sandalyede emzirmeye çalışmak benim için zor oluyo hem bebeği tut hem rahat olma o heycan o korku ayrı zaten sizin nasıl şimdi durumunuz
Ntugba eljid canım inşallah zamanında alırsın kucağına sen kendini yorma dikkat et iş falan yapma bol su iç sürekli yat
Seydahmet Ntugba biz de yavaş yavaş biberon alıyoruz işte. Ben de emzirmeyi denemek istedim ama doktor izin vermedi. Kaç kilo oldu sizin. Bana 2400 sen önce emzirmek Yok dedi
rfzsB Ntugba estağfurullah kardeşim, Rabbim şifa versin Însaellah,sana da dayanma gücü,. İnşaellah tez vakitte kucağına aldığın günü görürüz.
Gul2183 Ntugba benimde kuzularım 31+0 da dogdular bugun küvozde 8. Günleri sanki zaman hiç gecmiyor gibi Allah bunu kimseye yaşatmasın her bırakıp geldiğimde kendimden nefret ediyorum 😔
Ntugba Gul2183 kurban olduğum rabbim sana bağışlasın canım benim tam bugün 40. gün oldu küvez de canı sağolsun da varsın orda olsun bende hastanede yatayım diyordum eşime otururum bisey ihtiyaç olduğunda hemen yetişirim diyodum allah'ım sabrını veriyor sana bir tavsiye vereyim ama yap kendin güçlü ol gittiginde konuş ve mutlu ol asla ağlama ne evde ne yanında inan benim bebegim öyle topladı bence ağladığın zaman bebegim kilo veriyordu