Rana71 Ntugba benimde bebeğim 35 haftalık kuvezde ilk defa bugun dokunabildim doğum yapalı 5 gün oldu bugun o duygu bi baska canım ama yanımda olmasını daha çok istiyorum bebeğimin Rabbim inşallah bebeklerimizii sağ salim eve gelmeyi nasip eder inşallah 💜💜
bezelyem Ntugba Allah yardımcınız olsun Rabbim tez zamanda sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲
Seydahmet Ntugba kilo alıyor şükür ama biberon denemeleri yaptık satürasyonu çok düştü bıraktık ve serbest oksijen almaya başladı tekrar toparlanmasını bekliyoruz
Sema166 Ntugba Çıktımı canım bayadır giremiyorum ama takip ediyodum seni emzirmeyede başlamışsın sükür
Gks Ntugba cnm çok sevindim. Allahım sağlıkla evine götürmeyi de nasip etsin. Ne zaman çıkacak küvezden belli oldu mu?
Seydahmet Ntugba maşallah maşallah. Önce siz doğdunuz önce siz eve gidin hayırlısıyla sonra biz inşallahhh. Göğsünüzü tutuyor mu
ipeksfr Babydr şöyle söyleyim cuma günü gittim kontrole perşembe günü böyle bi hareketsizdi tekmeleri çok derinden hissediyordm. Cuma günü zaten nadir hissettim. Hareketsizdi yani 2 gün içinde farkettim
Zeynepnacar Allahım tez zamanda sağlıkla kavuştursun evladına canım benim. Küvez yolu beklemek zor bilirim ama inan o melekler bizden de güçlüler. Sen bol bol dua et, sakın yanına gittiğinde ağlama güzel güzel konuş. Herşey çok güzel olacak inşallah hastaneden eve geldiğini de yazacaksın inşallah 💜
Ntugba Zeynepnacar çok sağol canım inşallah geldiğimizde eve yazicam evet çok güçlükler beklemek çok zor ama ilk zamanlardan daha iyiyim gidince ağlamıyorum artık güzel güzel konuşuyorum rabbim hepimize bağışlasın miniklerimizi