elifinilki27 Kbrayankkk Patates yemeği Kremalı et yemeği Pirinç pilavı Ben et yemiyorum bakalım iki yemek yapıcam kısmetse 😁
edis22 Kbrayankkk kizlar bence hepimiz hamileyiz kimse yedigi yemegi soylemesin durumumuz malum ben en sevmedigim seyleri bile bu donemde gorunce canim cekiyor😁
edis22 Kbrayankkk ayrica hanimlar siz bu donemde ev isi falan yapiyormusuniz. Temizlik elektirikli supurge falan? Zarar degilmi?🤔
Birseniz edis22 ben yavaş yavaş yorulmadan yapmaya çalışıyorum haftada birkere temizlik yaparım süpürme yerleri silme toz alma olarak
edis22 Birseniz ben hamile oldugumdan beri elektrikli supurge esime cektiriyorum ayda bi kere bende toz falan aliyorum 🤷🏻♀️
Mrv135 Kbrayankkk Bugün yatak döşek yattım dünden tarhana ve sulu köfte vardı ama midem bulanıyordu ikisini de yiyemedim. Mercimek çorbası söyledim onu içtim eşim de gelince dünkü yemekleri yer.
Birseniz edis22 ben kullanıyorum elektrikli süpürge eşim genelde işte olduğu için bana kalıyor zorlanmadan yapıyorum eşim evdeyse onada yaptırıyorum
star3star Kbrayankkk kıyma yoğururken içine çiğ patates rendelenerek yapılıyor.hem artımlı hemde çok lezzetli oluyor tavsiye ederim