bebislerimi_buyutuyorum Kbrayankkk kız daha saat 4 buçuk ben bu saatlerde yapıyorum yemeği zaten😋 köfte pirinç pilavı patates sulusu yapicam
star3star Kbrayankkk kıyma yoğururken içine çiğ patates rendelenerek yapılıyor.hem artımlı hemde çok lezzetli oluyor tavsiye ederim
sedamom00 Kbrayankkk dur kız aklıma getirme 😂ah ah anamın kıymetini evlenince anladım annem bna sorardı ne yapayım diye bilmiyorum derdim kadincagiz düşünür dururdu şimdi evlendik kocama soruyorum ne yaparsan yap ama çorba olsun deyip kenara çekilir 😂😏
Kbrayankkk sedamom00 Aynen öyle ben kocama sornca kavga ediyoruz bana yemeği soruyorsun ne biçim bişey bu vs diye
Alyabebekk Kbrayankkk 😂 aynı bizde de öyle. Dün akşam dedi akşamları yemicem artık kesiyorum dye bugün cuma ödül günü bugün olsun diyo 😂 daha başlamadan ödül günü ilan etti
Kbrayankkk Alyabebekk Aman ben inanmıyorum onun diyetine dünyayı yer aksam yatmadan da der çok kilo aldim yemicem gine yer geceleri oooo kudurur
Emossk MerveAknc afiyet olsun sizede güzel oluyo bu postlar yemek düşünmüyorum artık bakıyorum burdaki fikirlere canım ne çekiyorsa yapıyorum
melekmommm Kbrayankkk dünden ayran çorbası var salçalı makarna bide salata yapıcam . Bugün koltuğa yapıştım kalkmıyorum🥳
sedamom00 Azizinannesi2 valla gurbetteyiz görümcem vardı ona gidip gelirdik oda sırtım dan vurdu beni 😏
Siracinannesi Kbrayankkk kuru fasulye pilav yapicam biraz salata ayran yeter vallaha başka da pek bişey düşünmüyorum bugün temizlik yaptım yoruldum 😂