Sevilllllllllllllllllllll Planlı bı hamilelikti oysa 2 sene yeterli snaiyordum ben hep öyle okumistum
Dark 3babymom bazı doktorlar hiç girmiyor o ise. Bizzat bunu yapan doktorlar var. Ben düşünmüyorum ama burda okumuştum önceden. Bı arastirin isterseniz olmayacak bizsey değil
Aysenur___ Yaprakdokumuseverrr bünyeden bünyeye değişiyor örneğin belki sizin vücüdunuz tam toparlanmıştır hemen olsa da olur ama bence riske atmayın bi 6ay daha bekleyin Karışmak gibiolmasın iyliğiniz için diyorum
Dark Yaprakdokumuseverrr bence 2 yılı doldurup sonuna doğru bebek düşünmeniz daha güzel olacaktır. Çünkü dikişlerin vs iyileşmesi kesinleşmiş olur
Ayvacekirdegi kivirciginannesi alcang onlar bence ssvd desteklemiyor. Çünkü destekleyen doktor kaç sezeryan olduğuna bakmaz
kivirciginannesi alcang ssvd gerçekten destekleyen bir doktor böyle demez. Benim doktoruma bakın. 3ssvd yi bile çok kez doğurttu
alcang kivirciginannesi malesef sabah 7de doğumum var sezaryen. Keşke daha önce bilgi alışverişimiz olabilseydi. Nasip
nurcan_26g 5 ayrı hastane gezdim 3 seneden fazla olucak iki doğum arası hiç biri onaylamadi ssvdyi🤦🏻♀️
Gudu Sevilllllllllllllllllllll Bende aynı durumdayım 7 yıl.sonra ssvd yaparım diyordum kac doktor gezidysem olumsuz. Zeynep kamil yaptırıyor orasına uzak , ve suan kızımda ters duruyor ve iri bir bebek doktor çok riskli diyor umudum yok artık…
Sevilllllllllllllllllllll Gudu rabbim hakkımizda hayırlısını nasip etsin sağlıkla kucağımiza alalimda
kivirciginannesi nurcan_26g https://instagram.com/_dr.aytul.erdogmus_?utm_medium=copy_link Bursadaki ssvd doktoru. Ssvd sayfası var Facebookta. Orda da doktor önerisi alabilirsiniz. Şayet ben olsam gözümü karartıp İstanbul’a gelirdim 😂 doğum zaten hemen olan birşey deil ve sonuca değer kesinlikle
kivirciginannesi Gudu vala muhteşem bi doktor başka şehirden gidende var. Rami hastanesi nehir bayram. Bende beylikdüzünden gittim. Doğum zaten hemen gerçekleşmediği için, sorum olmuyor