Yaprakdokumuseverrr Merhaba bayanlar ssvd için 2 sene demişti doktorum yani bebek 2 yaşında olduktan sonra mı hamile kalmalıyım yoksa 2 yaşını doldurunca doğursam oluyormu. En kısa süre zarfında ssvd yapan var mı?
kivirciginannesi Yaprakdokumuseverrr iki doğum arası 2 sene olmasa yeter. Bende ssvd yaptım 3 sene arayla
mucizeolsunn Yaprakdokumuseverrr bence bebeğinin 2 yaşına gelmesini bekle senin için daha iyi olur ablam da ssvd yaptı ve 2 yıldan sonra düşündü 2. Bebeği
Dark Yaprakdokumuseverrr bence 2 yılı doldurup sonuna doğru bebek düşünmeniz daha güzel olacaktır. Çünkü dikişlerin vs iyileşmesi kesinleşmiş olur
Yaprakdokumuseverrr kivirciginannesi yani bebeğim 15 aylık olsa ben hamile kalsam oluyor mu? Doğuruncaya kadar 2 sene geçmiş oluyorya
3babymom kivirciginannesi nerede yaptınız dogumu kaç yıl gecmisti zor olmadı mı ameliyat yeri ile sıkıntı yasamadiniz mi ben 2. De istedim olmadı şuan 3 e hamileyim 7 yıl gecti aradan.biraz bilgi verebilir misiniz kusura bakmayın çok sordum da ogrenmek istiyorum bizzat ssvd yapandan size denk geldim 😊🙈
Aysenur___ Yaprakdokumuseverrr bünyeden bünyeye değişiyor örneğin belki sizin vücüdunuz tam toparlanmıştır hemen olsa da olur ama bence riske atmayın bi 6ay daha bekleyin Karışmak gibiolmasın iyliğiniz için diyorum
kivirciginannesi 3babymom hiç zor olmadı kesisiz dikişsiz doğurdum. Mühim olan işinn ehli bir doktorla ilerleyip stres yapmamak. Bebeğimin keyfini bekledim resmen😃 42+1 de geldi. Doğum hikayeme etiketliyorum seni, sormak istediğin başka bişey olursa sorabilirsin
Ayvacekirdegi kivirciginannesi alcang onlar bence ssvd desteklemiyor. Çünkü destekleyen doktor kaç sezeryan olduğuna bakmaz
3babymom kivirciginannesi teşekkür ederim beni çok mutlu etti ne güzel masallah size keşke benim de olabilse dr sorucam tekrar bakalım ne diyecek bana hep umutsuz konusuyo😩
Dark 3babymom bazı doktorlar hiç girmiyor o ise. Bizzat bunu yapan doktorlar var. Ben düşünmüyorum ama burda okumuştum önceden. Bı arastirin isterseniz olmayacak bizsey değil
alcang 3babymom ilk ikisi sezaryense malesef normal yapmıyorlar. Araştırdım bende baya ama hiç olumlu konuşan olmadı
3babymom alcang ama ssvd yapan arkadaş da iki sezeryan olmuştu galiba neden iki olunca desteklemiyolar acaba
alcang 3babymom o riski göze almıyorlar. Diyarbakır antep mersin de baya doktorla görüştüm malesef riski alamayız dediler
3babymom alcang 😓 öyle mi Anladım bakalim artik hangisi nasip olucak ben bu defa doktoruma sorucam acaba ne dusunuyo bu konu hakkinda
alcang kivirciginannesi bilemiyorum. Benim görüştüğüm doktorlar başarı oranı %50 riski alamam dediler. Öyle bi iki yer de değil ciddi anlamda baya araştırdım. Ssvd destekleyen doktorlarla görüştüm. Hepsi olumsuz konuştu malesef
kivirciginannesi alcang ssvd gerçekten destekleyen bir doktor böyle demez. Benim doktoruma bakın. 3ssvd yi bile çok kez doğurttu
Sevilllllllllllllllllllll Oğlum tam 2 yaşında ve ben 23 haftalık hamileyim bende 2 sene geçince yapılıyor sanmıştım ssvd yatiran doktorlarla görüştüm ve hepsi erken olucagini o riski almaya gerek olmadığını söyledi kaç doktor gezdim
Gudu Sevilllllllllllllllllllll Bende aynı durumdayım 7 yıl.sonra ssvd yaparım diyordum kac doktor gezidysem olumsuz. Zeynep kamil yaptırıyor orasına uzak , ve suan kızımda ters duruyor ve iri bir bebek doktor çok riskli diyor umudum yok artık…