Golgmysm Merhaba hanımlar 40+ 3 olduğumuzdan bugün yatışım yapıldı. Suyum ve nişanım gelmedi açıklıkta 1-2 cm dediler Şimdi de serum takıldı hafiften suni sancı veriliyor biraz stres oldum lütfen dua edin herşey yolunda gitsin 🤲🏼🌺
Melekistan Golgmysm herşey çok güzel olsun inşallah bende suni ile doğum yaptım hiç stres olma kendi sancından bir farkı yok bol bol hareket et yatmamakta çalış
Efnan-77 Golgmysm bende yarın 40+3 olucam inşallah doktorum banada suni istersem verebilceğini söyledi kanala giirmiş nerdeyse açılma yoktu en son
Zehrakhr Golgmysm elemneşrak süresini biliyorsun onu okumaya çalış canım cuma ne güzel hayırlı Salih evlat gelsin inşallah ☺️
Hafsa13 Golgmysm canim Rabbim hayırlısıyla bir avazda kurtarsın bol bol sümmes sebila yessarahu çek bizede dua et bizde sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza alalım 🤗
Golgmysm Hafsa13 sağol canım ederim tabii hepimiz için kolay geçsin sağ Salim alalım yavrularımızı kucağımıza🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin
Esragk1 Golgmysm kanalda olmadan veriliyor mu bn 38im mesela inmedi kanala dün çatı oldum be öksürürken akıntı sonrası nişanım geliyor dün geve ve bugün bakalm Kolçak bekliyoruz bi dahaki kontrolu
Zehrakhr Golgmysm bende şimdi senin için 1 tane fetih suresi okudum rabbim bi avazda inşallah kurtulmayı nasip etsin sende bana dua et bende artık bugün gideyim sağlıcakla doğuma
irem88 Allah yardımcın olsun. Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın inşallah sağsağlım kavuş bebeğine bizi habersiz bırakma
Golgmysm Esragk1 evet kanala girer o dedi nst ile takip ediyorlar sürekli bebeğin kalp atışlarını bir sorun olursa sezeryana alacaklar
Cotanakk Golgmysm Allah yardımcın olsun canım benim inşallah suni ile birlikte açılman hızlı bir şekilde olur kolayca doğurursun. 10-12 gün içinde benim de sancım vs gelmezse ben de suni alacağım. Bu yaşadığın durumun da geçeceğini unutma inşallah tek avazda kavuşursun yavruna ❣️
Aycan051415 Golgmysm acikligin varmış canım Rabbım sağlıkla bian evvel kucağına almayı nasip etsinhiic stres olma sancıları güzel yönetmeye çalış canım kalkmaya izin veriyolarsq bol bol yürü ve sancı geldikçe yere çök squat yapar gibi
SIDDIKA Golgmysm inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gider bir avazda kucağınıza alırsınız bebeğinizi Rabbim yardımcınız olsun 🤲🤲
Efsun16 Golgmysm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı doğumlar nasip etsin çok kolay olsun inşallah doğumun.